cokkasmabeabi Melodimm ne kadar küçük olduguna bağlı. Benim küçük iyice küçüldü ama sarkmadi mesela iki emzirmeye. 3.ye ne olur bilemiyorum
Sibelsibos H1z2a3 onlar anne bu sefer erken olsun kız çok diyolar Allah razı olsun ne evliliğimi nede çocuk isteğimi yargilamadilar aksine dua ediyorlar şansli bı anneyim çok sükür 😍😍🤲🤲
H1z2a3 Sibelsibos çok şükür güzel evlatlarınız varmış demekki 🤲😊 inşallah ikimizin de birer oğlu olur ya 😊 tabi önce sağlıklı evlat olsunlar da
birannis_ Gulnur bundan 2 ay önce dayımın kızı göğüs küçültme işlemi yaptırdı 50 bin tl ye Antalya’da Anadolu hastanesinde normalde doğum olarak bile sürekli fiyat güncelleniyor eminim ondada bir artış olmuştur
Merimii neanladinyurdagull yok canım ne kadar küçülsede benim vücuduma göre hep büyük oluyor göğüslerim artık bel boyun ağrısı yapıyor
birannis_ Merimii ismini söylemişti ama hatırlamıyorum yanlız sanırım Anadolu hastanesinde tek plastik cerrahi o varmış meydan Anadolu hastanesi ama çok memnun iyi bir doktormuş
Merimii birannis_ Anadolu hastanesi çok güzel bir hastane zaten evime de çok yakın diğer özellere göre daha da pahalı ama bit araştıracak sağol 💜