birannis_ bnc ben 39 haftada doğum yaptım şimdi ikinci bebeğime hamileyim Buda erkek bakalım bu nezaman gelmek isteyecek
Kalbiimde2can Mervem- bu oglumda insallah öyle gelir diyorum bende insallah gönlümüzce olur saglicakla yavrularimizi kucagimiza aliriz🥰❤️
Minis122 Panda09 kac haftaliksiniz benimde oglum olucak cok haraketli 8 agusyos nornal. Tarihi ama. Sezeryan olacagiam icin 25 ,30 temmuz arasi dedi doktorum bakalim ultrasonda 34+4 haftalik gorunuyor
batununannesi__ bnc ilk oğlum 38 haftalıkken oldu suyum geldiği için şimdi 2. Oğluma hamileyim bakalım ne zaman gelecek
Panda09 Mutlulukkk inşallah günlerinde gelirler ama erken gelecek gibi hissediyorum çünkü benim ki doğum pozisyona girdi gibi kafası rahim ağzımda 😹
Tubaut bnc ilk oğlum 34 de ikincisi 38+4 de doğdu arkadaşlarımda da erkek olup erken doğum yapanlar var herkeste farklı bence
Sezenaksukarademir bnc ilk oğlum 41+3 de doktorumun sancımı başlatmasıyla dünyaya geldi. İkinci oğluma hamielyim 36 haftalık olduk henüz bir doğum belirtisi yok