Minikomunannesii Solomombaby kanguru aşırı kullanışlı ve bel sırt ağrısı yapmıyor. 4 yaşında dahi kullandık şimdi 2.bebeme kullanıcam inşallah
Azra41 Cady kaç aylık bebisiniz bilmiyorum ama ben 3. Aydan beri kullanıyorum bel destekli. Kızım 7 buçuk aylık ve inanilmaz güzel 🥰 iyi ki almışım belimin üstünden bağlıyorum çok rahat oluyor valla.
Sinemm35 Cady solomombaby her yöne kullandım çok memnun kaldık ikinci çocuğuma da aynısını kullanicam çünkü hiç yıpranma bile olmadı çok sağlam
Avril pinkioctober kanguru daha pratik slingi bağlamak biraz çözene kadar uğraştırıyor ama alışınca o da pratik Slingi kanguru kadar uzun süreli kullanamazsınız ama sling yeni doğan dönemine daha uygun bu şekilde taşımaya devam etmek istiyorsanız bebek büyüdükçe kanguruya illa ki geçme zorunluluğu oluyor
Bendenbitanedahayok Tula baby tavsiye ederim. Malesef fiyatlar artmis ama kullanmak isteyen annelerim ya iyisini alsınlar veya hiç kullanmasinlar çok önemli sağlık açısından .
Bendenbitanedahayok Baby sling ilk 0-6 ay işinizi gorebilir ama sonrasında kilo aldıkça ve kemik gelişimi açısından kangurunun daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Sezeryan doğum yapan annelerim için iyi bir kanguru anne için vazgeçilmez,yardımcı bı ürün
Sulte Cady bende alicam ya kanguru kac aylik olduktan sonra kullanilir 3 yasinda oglum var 2. Yi kanguruda tasimak mantikli bebek arabasi bi yandan canta bi yandan oglum bi yandan zor ya
Attoya Cady huggybery ve neko switch öneririm. Kanguru kullanırken bebeğin yüzü dışa dönük olmamalı bu da önemli bilginiz olsun o tarz bi kanguru almayın
Papatyamoms Cady ergo baby 360 asırı konforlu 😍 fakat ucmus fıyatlar ben oğlumda 5 sene önce ikinci el 75 tlye almıştım 😂
Kuzucukanneesi Cady kesinlikle ergo baby her model olur ama ben 360 modelini kullanmistim. Cok rahatti. Pratik ve kesinlikle ergonomik. Bebege ve size saglik acisindan hic bir sıkıntısı yok. Bircok farkli pozisyonda kullanabilirsiniz. Ve yenidogan aparatlari da var.