1kucukbaby 3_fistikannesi artık yatacağım bende alışşın bebekte hep sol sol bende yoruldum ona da değişiklik olur ☺️
Elenora 1kucukbaby ben hem sağ hem sol tarafa doğru uyuyorum ama gerçekten benim her yerim tutuluyor ve uyuşuyor siz sırt üstü hiç uyumuyormusunuz
1kucukbaby Elenora uyku anında dönüyorum tabi ama bilinçli yattığımda hep soluma yatıyordum bugüne kadar artık sağa da yatarım ☺️
tubimom 1kucukbaby ahh bende aynıyım arada sağa dönüyorum ama bevek hep sağda sanki bişey var ağrıyor böyle ne yapacağımı şaşırdım
Aecer 1kucukbaby sürekli sola yatamazsınız ya doktoruma da sormuştum ben napıyosun sen çürüsün mü sol tarafın tabiki sağa da yatacaksın hatta rahatsız etmediği sürece sırt üstü bile yatabilirsin demişti.
Deletedmom_116 1kucukbaby Ne tarafında rahatsan o tarafına yat kebdini şartlama bebek rahatsız olursa Kaşar kendini zaten rahat ettirmez
Babyakca2891 1kucukbaby Bende hep uyurken sola dönük uyuyorum ama gece ne oluyorsa kendimi sırt üstü buluyorum düzeltiyorum ama o arada bisi olurmu ki