nesli5154 Sibelsibos Geçmiş olsun kuzum geçer bunlarda geçer üzülme canım umut hep vardır sen atlatirsin bunuda güzel günler gelecek inşallah senin için ben inanıyorum
Sibelsibos nesli5154 ya tatlım benim çok tşkler desteğine dualarinıza ihtiyacım var şu amaliyatim Allah’ın izniyle güzel olumlu sonuclar alırım inşallah 🤲🤲😘😘
nesli5154 Sibelsibos Kuzum dualarım seninle senin mücadelen bana umut verdi unutma pes etmek yok senin sağlığın herşeyden önemli ama unutma şuan önce sen sonra gerisi gelecek inşallah merak etme rabbimin vardır bir bildiği hiç beklemediğin zaman gelir güzellikler sen iyi ol
Esra_Omer_21 Sibelsibos çok geçmiş olsun🙁Vardir bunda da bi hayr üzme kendini stres yapma ❤️ameliyat ayni sezeryan gibi mi olucak
Sibelsibos Esra_Omer_21 valla kapalı dediler ama belli de değilmiş duruma göre değişkenlik gösterebilirmis bende bilmiyorum artk öyle böyle olacak bakalım🤲🤷
TubaGokhan Sibelsibos çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun düşük yaptığını görmedim hiç çok üzüldüm. Ama üzülme vardır bu işlerde de bı hayır. Önemli olan senin sağlığın unutma. Çabucak geçsin gitsin inşallah 🙏🏻
Sibelsibos TubaGokhan çok tşkler kuzum rabbim burdaki kimseye asla yaşatmasın tam aksine size bebek haberleri versinki sizde bana verin de güzel haberleri ben de gaza geleyim sayenizde 😂😂😂😘😘😘
Sibelsibos TubaGokhan hay maşallah rabbim sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin inslalah 🤲🤲 çocuklarım var çok şükür ama bu 2 ci evliliğim o bekar evlendi benimle çocuğu yok o yu,den bu çabaların ona bı çocuk vermek baba etmek