tulay-01 Kızlar merhaba vajınadan progestan kullanıldığında ne kdr sure uzanıyrsunuz ben 2 saat uzanıom hala dısarıya cıkıuır normal mı
mommys1 tulay-01 ben vajinadan kullanmıyorum ama burda gördüğüm yorumlara göre yarım saat 40 dk uzansan yetiyormuş dışarıya akanda fazlasıymıs vücudun zaten gerekeni alıyomus canım akmasında sıkıntı yok
Bet1 tulay-01 yeterince ittirmiyor olabilirsiniz içeri. Birde ilaç komple mi geliyor yoksa kalıntıları mi geliyor? Kalıntısı geliyorsa normal akıntı falan parça hali. Ama ilaç komple geliyorsa yanlış kullanıyorsunuz demektir
Minikmucizelere tulay-01 komple cikmayip akinti halindeyse cok normal doktoruma sormustum cikiyo birazi diye o alicagini aliyo disindaki kisim cikiyodur cok normal dogru kullaniyosun yani demişti
tulay-01 mommys1 doktor 1 2 saat uzan dedıgı ıcın öyle kaldım normalde agızdan alıyrdum asırı mayıstırıyrdu benı fıtıl olarak basladım dun belkı de dedıgn gıbı vucut alabildiği kadarunı mo aldı acaba dune kdr kahverengı leke vardı sımdj yok mesela