crazymommy Kızlar 14+0 da birebir bu şekilde bebişin altından baktı doktorumuz tamamen açmıştı bacaklarını, bu benim resmim değil ama birebir aynı görüntüyü gördük. Doktorda bacak arası düz kız gibi dedi. Bu görüntüyle erkek olma olasılığı var mı sizce
Aysee1123 crazymommy Benim kızımında 12. haftadan beri böyleydi bacak arası 21 haftalık olduk değişmedi. 14 te bu şekilde düz ise değişmez diye düşünüyorum
crazymommy Aleynacamoglu Birebir ben çekseydim fotoğrafın bundan farkı olmazdı eğim bile aynı 🫢 İnşallahhh öyledir 🥹🥹🥰🥰
Aleynacamoglu crazymommy Canım erkek olsaydı muhakak bı cıkıntı olurdu diye düşünüyorum 🙈💕 sağlıklı alırsın kuçağına inşallah
Kivircikkuala crazymommy Bebeğim ben cinsiyetten anlamıyorum ama inşallah kalbinden geçeni nasip etsin Rabbim 💞
crazymommy Kedicikkk Benim postuma yapamazsın rahatsız oluyorsan girmezsin olur biter bende bazı postlardan rahatsız oluyorum ama kimseyi yadırgamıyorum eleştirmiyorum. Saygısız olan sizsiniz bir anneyi evlat ayırıyo gibi göstermeye çalışıyorsunuz.
crazymommy Deren111 Ahh sonunda beni anlayan biri . Teşekkür ederim canım ❤️ Gerçekten yavrum sağlıklı olsun hiç farketmiyor illa kız olsun diye sormuyorum ama okadar çok sonradan cinsiyet değişen var ki bu şekilde görüpte yinede değişen var mı sadece onu merak etmiştim. Aylarca bekledim yavrumu. Şimdi çok heyecanlıyım kıyafet almak istiyorum aileme söylemek istiyorum herkes merak ediyor. Bebeğimi kızımm ya da oğluşum diye sevmek istiyorum. Çok heyecanlı ve hevesliyim sadece 🥰🤗🤗 Ben kimsenin postuna böyle yorumlar yapmıyorum elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ne saçma postlar açılıyor ben napmışın sanki anlamadım cidden 😞
Deren111 crazymommy ben seni çok iyi anlıyorum,yaşayan bilir :) bende bi kızım vardı oğlum olsun istiyorum ne var bunda yani.Kötü annemi olduk hayır.oyüzden sen içini biliyorsun sorun değil
Mltsnl crazymommy canım aynı bende böyleyim 17. Haftaya girdim daha da belli değil cinsiyet benimde ilk gebeliğim yani tabi insanın illa aklından kalbinden bişeyler geçiyor bende çok post açtım yani kendimi iyi hissetmek için inşllah seninde gönlündeki olur 🌹
crazymommy Mltsnl Teşekkür ederim canım hiç farketmez sağlıklı olsun yeter. Sadece çok heyecanlıyım hemen kıyafet almak istiyorum ama insana sanki evlat ayrımı yapan biri gibi hissettiriyorlar gerçekten bazı yorumları okuyunca kendimi çok kötü hissedip ağlıyorum.. Sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularımız 🥹❤️❤️❤️