Mesutsuk 34 haftalık hamileler bebeğiniz kaç kilo Aralık 10unda dogumum olacak doktor kilosunu çok bulmadı bebeğime kilo aldırmak için neler yemeliyim
Anneyimm Mesutsuk ben 33'te gittim bir hafta geriden geliyordu 1900 kilosu vardi doktrm bi haftayi kapatiriz dedi simdi e4+4 olduk 35'te gidicem bakalm.ne kadr olms muz kasar sut ve sut urunleri kuruyems sade soda bunları tuket canm r
Bahar11mucize Mesutsuk bende 34 haftalığım bu gün gittim doktora 2300 46 cm dedi 30. Haftada 1 hafta gerideydik şimdi haftamızla uyumluyuz
mehtap28 Mesutsuk yarin 34+1 olacagiz yarin kontrolümüz var kilosunu ögrenince yazarim size 😊 en son 32+0 da 1922 gramdi sizin kac kilo bebeginiz
Mesutsuk 34 haftalığım kilosu 2300 dedi doktorum çok gelmedi bana bi 15 günüm Var doğumuma çok kilo almaz diye korkuyorum
HilalEraslan Kızlar sezaryen olduğu için mi 36 da 37 de alıyorlar bebişlerinizi? İlk hamileliğim de tam kavrayamıyorum bende 31de gittiğimde 1850 dediler bir sonr ki kontrol 3 Aralık.
Mesutsuk HilalEraslan suni sancıyla normal Doğum deniycek doktorum açılma olmazsa direk sezeryana alırım dedi benim de ilk bebeğim bakalım
Mesutsuk Evet 36 37 haftada Doğum olacak riskli Olduğum için 40 haftayı bekleyip tehlikeye atmak istemiyor doktorum o yüzden çok tedirginim
Yagmurmert Mesutsuk ben 33+4üm. Sali günü gittiğimizde 2060grmdi. Muz çok işe yarıyor. Günde 2muz ve süt.