gunesdumanli Arkadaşlar ben 28 mayısta çatlama iğnesi vuruldum bugün 19. Günüm henüz adet olmadım. Gebelik içinde kan testi vermedim. Çatlama iğnesinden kaç gün sonra adet oluyorsunuz genelde
likesah gunesdumanli normalde 14-15. Gun olunuyor ancak bazen bir iki gun daha uzayabiliyor ancak sizin baya gecmis bence bir kan testi yaptirin hamile degilseniz de doktora gidin mutlaka yumurta catlamadiysa kist olusabiliyor.
gunesdumanli Sermec27 idrar yaptım aşırı silik çıkıyor gözle zor görünüyor kan testi de vermeye korkuyorum artık
gunesdumanli likesah yumurtalardan biri 44 mm olmuştu çatlamak üzereydi ama onun kiste dönüşmesinden korkuyorum
Sermec27 gunesdumanli çok iyi anlıyorum bende 4. Yilimda aldım oğlumu kucağıma iki de kaybım var bir kurtaj bir ölü doğum su an çocuk sahibi oldum ama yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir çok zor bir imtihan rabbim sabr versin canım inşallah en yakın zamanda kucağını doldursun 🤲
gunesdumanli Sermec27 rabbim evladını sana bağışlasın inşallah 🙏🏻 Amin 🙏🏻 rabbim isteyen tüm kullarına hayırlı evlatlar nasip etsin