[silindi] Eda_1 amin amin cok sagolun hamilelik belirtisi oldu mu kasik agrisi göğüs ağrısı varsada ne zaman başladı
Sibelsibos Eda_1 katılıyorum bukonuda sonuna kadar öyle insanlar göruyorum ki tövbe haşa haddim değil bunlara çocuk vermkmi diye ama en güzel dua senin ki oldu. Bravo 👏👏👏👏👏👍😍🤲🤲🤲
Eda_1 Sibelsibos Çok teşekkür ederim Allah dileyen herkese nasip etsin her ay beklemek çok zor şu anı bile o kadar bekledim ki 🥰🥰
mombarbie_ Eda_1 yumurtlamadan kac gun sonraki sonucunuz canım hayırlı olsun bu arada Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
1kucukbaby Eda_1 hamilesiniz benimde böyle olmustu şuan 27 haftalığım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Eda_1 1kucukbaby Çok şaşkınım hala Allah razı olsun inşallah siz de sağlıcakla alırsınız kucağınıza 🙏🏻 ♥️
esmos27-e Eda_1 ay hadi hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde rahat bir şekilde bebişine kavuşursun🙏🏻🥰
Eda_1 esmos27-e inşallah sağlıkla işerler herşey çok teşekkür ederim hepinize heyecanımı paylaştığınız için ♥️