Sibelsibos Eda_1 kuzum eğer imkan varsa bir tane daha yap ondada çıkarsa git kan ver için rahat ettsin renk atimi yapmış test yine sen bilirsin 1 tane daha yap bak bence
1kucukbaby Eda_1 hamilesiniz benimde böyle olmustu şuan 27 haftalığım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Zeynepacar47 Eda_1 keşke erken gebelık testınde deneseydınz daha ıyı olurdu ben onda yaptm cıktı sora kan verdm pozitif cıktı ve adetınz gecıkti herhalde kaç gun gecti
Eda_1 gkce_12 Çok silik diye yanılıyor muyum acaba dedim de önce hayalet gibiydi ışığa tuttum hafif bişey belirmeye başladı
Eda_1 Zeynepacar47 ben bilerek almamıştım canım sonra üzülüyorum diye bu ovülasyon testiyle hediye gelmişti dayanamadım yaptım hissettim çünkü bişeyler
esmos27-e Eda_1 bi kaç gün daha sabredin ben 5 günlük gecikmede net çizgi görmüştüm erken olduğu için silik çizgi çıkmış olabilir büyük ihtimalle 😅
Yeliz0607 Eda_1 valla bende boyle adetime 5 gun falan vardi yaptim testi silik çıktı ertesi gün bi daha yaptım yine silik çıktı gittim aksam hemen kan verdim 68 çıktı beta bence gidip kan verin derim 😊