tlhmrv Susamtanesi-01 ilk 3 ay kullandım.. şimdi 24 haftaligim erken doğum riski var yeniden başladık faydası olur zararı olmaz merak etme
Nurdan11_ Susamtanesi-01 7.haftamdan beri kullanıyorum rahim ağzı yetmezliğim var serklajlıyım aynı zamanda şimdi 29 haftalığız dikişlerimi alana kadar kullanacağız sanırım🥰 bence çok yararı var
Casper- 1 Nisan ilk ultrason muayenesinde verdiler hemen günde 2 kere kullanıyorum ben şuan 16+5 olduk
Altuniza Haftaya kadar kullandım başından beri. Rahim boyu kısalığı vardı önceki gebeliğimde. İnanmazdım işe yarayacağına ama çok işe yarıyor.
tlhmrv Altuniza sizde açılma vs de olmusmuydu bnde açılma oldu kısalma oldu serkajim yok banads verdi progesteron endol nidilat falan
Altuniza tlhmrv yok daha önce erken doğum yaptığım için riskli gebeydim. Bunda bir ara kısalıyor gibi oldu ama haftalık kontrole gittim serklaj olabilecek haftalarda. Kısalma olmayınca serklaj da olmadan geçti.
siyahinciii Tek yumurta ikizleri beyefendilere 27 haftalık hamileyim ilk bebeğimin kalbi durduğu için hamileliğin başından beri kullanıyorum 20. Haftadan sonra fitil olarak kullanıyorum erken doğumu engelliyor erken haftalarda düşüğü önlüyor ben memnunum genel olarak
Susamtanesi-01 Nurdan11_ dün gece ilk defa kullandım sabah kalktigimda idrarimdan beyaz tanecikler geldi ilacti büyük ihtimalle normal mi sizce
Altuniza Sultan_46 fitil düzenli sabah akşam kullandım. Bir ara iğne verdiler ama kendi doktorum vermemişti. Yan etkisi faydasından çok demişti.
defneveannesii_ Hemen hemen hamileliğimin başından beri kullanıyorum diyebilirim. Bir ara ağızdan kullandım ama haftam ilerlediği için doktorum fitil olarak daha etkili olduğunu söyledi, doğuma kadar fitil olarak kullanmaya devam edeceğim☺️ 27+6 haftalığız🫶🏻