Deletedmom_116 Kızlar Bebeğin kalp atışı düşük çıktı serumla syukseltiler bisiy yok dediler sancım var diyorum gözlerinin önünde kivraniyorum Sağlansın diyolar dalga geçer gibi . Aklı olan gitmesin Konya şehir Hastanesi’ne . Başka yere gidicem
Deletedmom_116 Syma_07 aşkoo Nst de kalp atışı düşük çıktığı için sancida Dayukswlme olmadı Kalp atışı tek tük belki yükseldi az bişey orda sancı cikfi
Deletedmom_116 Alimenur reziller bunlarla mi ugrascaz bilmem ne diye afra tafta yapiyolar geldiler cemkiriyolar dua etsin Çok kötüyüm gösterirsin ben yoksa
Deletedmom_116 Havvaca Valla yeminle Utanmasam aglicam Kalp atışı şakaya mi gelir ya Hemde kivraniyorum bildiğin Acidan hele açılmaya bakanın Allah ne bildiği varsa versin Mahvetti
Havvaca Deletedmom_116 bacım kesinlikle değiştir hastaneyi. Bebeğin gelişimi de düşmüş normalde sancı yoksa bile direk sezeryana alıyorlar böyle durumda. daha da zayıflamasin diye
Aselkusunannesi_ Deletedmom_116 Nasıl Nst de sancı çıkmasına rağmen normal iyisin diyorlar ya. Benim 1 kere sancım çıktı hemen yatış yaptı doktor ve doğurdum. Kuzum başka bir hastaneye git haftan da doğum için zaten müsait. Allah sağlıkla kavuştursun
Gunduzalptr Deletedmom_116 canım yanlış yönlendirmek istemem ama durumuna üzüldüm çünkü müdahale edilmesi gereken bir konumdasın. Eğer başka bir yere gitmekten kastın yine devlet hastanesi olacaksa beyhekimi öneririm(15 temmuz benim listemde bile yok o derece nefret ediyorum) acildeki doktorlar ve özellikle hemşireler çok ilgililer 3 kere gittim ben çok memnun kaldım üçünde de. E tabi her hastanin beklentisi de farklı ama söylemesem de vicdan yapardım inşallah yardımım olur veya olmuştur.
Deletedmom_116 Haftası gene kalmış geride 38 kaç gün olduğunu bilmiyorum O civarlarda cikiyo Kalp atisoda yavaş kilosuda öncekine göre düşük dleircem yemin olsun hepsini Kesecem az kaldı
Deletedmom_116 Syma_07 Gidisat o kesin 🥺🥺resmen kivraniyorum çocuğumda gelişimi geri atmis kalp atışı düşmüş hala normalmiş
Deletedmom_116 Gunduzalptr Kuzu 15 temmuza gidicem bide orda babam var Onun Hatrina ilgilenir daha iyi bakarlar ama Orasida hoşuma gitmezse tabsiyeni dinlerim
Deletedmom_116 Havvaca 300 gram eksik çıktı önceden beridri normal diyolar ama haftasında geri atmis gene Sancidan kivraniyorum beş dk da bir mahvoluyorum evde olsam ağlardım o dercee gözümden aktı akacak kalp atışları düşük Ama hala normal diyolar Arkadaşa düzlemi ugrascaz ayağı yapiyolar Resmen Delirmelik hepsini şikayet edicem
Deletedmom_116 Hulyaerol Baktilar ama nasıl baktılar açılmaya bide bana Sor diyorum inanmıyolar dalga geçiyorlar resmen eli içimdeydi acilmam vardı şimdide yok diyolar ama eli girerken var kocaman eli 😏🥺