Ftmylmz Merhaba arkadaşlar Antalya merkezde özel hastanede çalışan iyi bir kadın doğum doktoru önerisi alabilir miyim ?
Aysee1123 Ftmylmz Medstarın Yıldız ve Topçular şubesindeki doktorlarını araştırabilirsiniz. Murat bey ile Mustafa Bey Topçularda. Fatih Bey, Koray Bey, Nalan Hanım Yıldız Caddesinde. Bilindik isimi duyulmuş sevilen doktorlar hepsi memnuniyetleri çok fazla. Ben Koray Bey takipliyim 👍
mydeno13 Ftmylmz ben Fatih beyin hastayım çok memnunum 2. Doğumum olacak nasip olursa sakin bir doktor devlette Fatma Özlem var müthiş bana göre keşke oda özele geçse diyorum
Cemremdefnem Sdylmz evet cnm 35 haftamdayim çok memnunum daha once düşük yaptım kurtajimi da yaptı sonsuz güveniyorum hastasına yaklaşımı çok iyi .
mydeno13 havvanuraydirekk12 Kepez devlette 🌺 birde yeni yapılan şehir hastanesinde diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
mydeno13 Hzky2010 hiç bir bilgim yok eğitim araştırma da acile gittim bi kaç kez ilgili idi doktorları
dilarakeskintas Medstar topçular Nilsem Eraslan. Gebeliğimin başından beri kendisine gidiyorum. Şu anda 13 haftalık hamileyim. Kendisi ilgili ve güler yüzlü benim için en önemlisi tavsiye ederim
Essy Merhaba herkese ☺ Medstar murat bulut ve Memorial gülben destici işgören arasında kaldım, bahsettiğim doktorlarla kötü tecrübesi olan var mı acaba? Sanırım muayene ve doğum ücretleri de aynı iki hastanede, bilenler onu da yazabilir mi💐😊?