_brcu88_ emzik ve biberon avent tercih ettim. Alt açma alırken en büyüğünü alma çok gereksiz büyük 60-90 galiba onlar. 60-60 alsan yeter. E bebekte küçük olan boyu önerebilirim. Ben bimden almıştım kanz marka 10 tanesi 16 liraydı 3 paket almıştım. Sulasil kesinlikle tavsiye ederim ilk başta ciltleri çok hassas ıslak mendil kızartıyo poposunu. Ben bebek bezi olarak sleepy naturel tercih ettim. Anne bebek çantası olarak elele baby önerebilirim içinden ekstra olarak kirli çamaşır torbası ve 2 tane termal çanta çıkıyor. Kesinlikle çamaşır yıkama filesi al derim ben 2 taneyi 30 TL ye almıştım. Çorap ve eldiven yıkarken çok çok kullanışlı oluyor. Öbür türlü içine kaçabiliyomus. Birde katlanır küvet alacaksan eğer kesinlikle kovasını katlanır tercih etme. Ablamın bebeğinde 3 kere döküldü tüm su eve sıcak olunca birden katlanıyor. Ben küvet ve maşrapayi bimden katlanır aldım. Kovayı a101den aldım ördekli şeffaf renk gelmişti. Şu anlık önemli olarak aklıma bunlar geldi. Takıldığın yerde sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Benimde ilk gebelik ama çevremde deneyimli taze anne çok onlardan aldığım taktikler bunlar😂