Sermec27 doğru valla haklısınız 😂bide öncesinde mesela çok kötülerdi bana Özel hastaneleri ben ambulans hemşireliği yaptım …da özel hastanelerin oradaki doktorların nasıl ne şekilde çalıştığını çok iyi bilirim de falan filan nelernneler görmen lazım …..çocuğumda bir sıkıntı olmadıktan sonra özele para vermem de neler neler yaaa ben özele gidiyorum doktorumdan çok memnunum diyodum surekli benim enerjimi düşürüyordu …o doktoru da biliyorum memnun olan yok ondan da diyordu dün gelmiş bana benim doktorun adını soruyor ona muayneye gidecem falan dedi boşluğu yokmuş çok yoğun tutuluyor senin doktorda demeye başladı bu sefer tutarsız cümleleri çok fazla çok bilgili…etrafımda doktor hemşire arkadaşım çok onlar hep sola yatmami tavsiye ettiler hep sol tarafa yatıyorum başından beri geceleri uyuyamıyorum o yüzden falan filan neler neler ben 23 haftalık hamileyim hiçte sola yatacam diye sartlamiyorum kendimi dediğim zaman da bana kurduğu cumle …..benim etrafımda sola yatmami öneren arkadaslarim hep doktor hemşire herhangi birinin dediğini zaten takmam demişti..o gün bitti zaten benim için …şimdi de bişey olsa hemen gelip benle paylaşıyor nedense