Merhaba kızlar, salı günü post açmıştım hatırlarsanız şiddetli bel ağrısı sebebiyle ebeyle görüşmeye gitmiştim neyse ertesi gün sabah daha da şiddetli bir bel ağrısıyla uyandım bi tuhaflık olduğunu anlamıştım 37+6. Günde yavaş yavaş suyum gelmeye başladı. Tekrardan ebemi arayıp bilgilendirdim, hemen hastaneye geçmem gerektiğini söyledi bu sırada su sızmaya devam ediyordu. Doktoruma muayeneye girdiğim sırada her yer su oldu, muayene masasında iyice içimdeki suların hepsi dışarı çıktı ve açıklık, sancı yok bebek kanalda değil dedi doktorum. Tabi normal doğum isteyen benim için büyük bir hayal kırıklığı korku oluştu bebeğimin sağlığı için çok endişelendim, acil sezaryen olmam gerektiğini aksi takdirde bazı komplikasyonlar gelişebileceğini anlattı ben de hiç riske atmamak adına doktorumun önerisini kabul ettim. 14.06 saat 17:34’te minik oğluma sağ salim kavuştum ve dünyanın en güzel hissiydi şu anda da birbirimize alışma sürecindeyiz şükür evimize geldik, çektiğim hiç bir acı sıkıntı onun kokusunun önüne geçemez 🥰 buraya kadar okuduysanız teşekkürler 🌸❤️