cauuv1 Pazartesi bizimde sezeryan var. Ama sabah kontrole gidicez aç gel dedi heran doguma alınabilirim nasıl bi duygu heyecandan asla uyuyamıyorummmm çabuk sabah olsun uykusuz gidicem sanırım 🥰🥰
Nejla1069 cauuv1 ayy bizde bu mutluluğu bi göreydik inşallah sağ sağlim alırsın kucağına 🙏🏻hadi yine iyisin sen yırtıyon biz arkandan geliyoz kendini yanlız hissetme skjsjsj 😂
cauuv1 Nejla1069 yaaa sizin ne kadar vaar?🌝 ayy çok teşekkür ederim amin insallah benim oğlana arkadas lazım bekliyorum sizi de haberleselimmm🥰🙏
Aslibali Nejla1069 34+0ben de öyleyim burada takiliyorum. Tuvalete kalktım mi uykum açılıyor. Bebemi de uyandiriyorum karnımds her şey yolunda mı diye ahahah. Psikopat anne. 🤣
Nejla1069 Aslibali nasıl uyandırıyon ben parmak atıyom uyanmıyo nazlı heral babası kılıklı skskskssjssjj
newmom07 Nejla1069 hadi şimdi okey lohusalıkta napıcaz.. camda acamayız herhalde of off allah yardımcımız olsun😁😁
Nejla1069 Aslibali kız gelmiş en alttaymış valla bende bilmiyorum daha doğurmadan uygulama zorla doğurtacak sksjsj