Ipek_2017 38+0 . Uyuyamadım heycan korku stres. Bir de 2 li temiz çıktı 3 lü down riskli çıktı. Onun da verdiği bir iç daralması. Ama çok heyecanlıyım. Bir oğlum var 6 yaşında . Kızım da sağlıkla doğsun kızlar dua edin nolur 🤲🏼
Sabina__ Ipek_2017 testler 100% sonuç vermiyor içini ferah tut sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah analı babalı büyüsün minoşu sana bağışlasın Rabbim 🙏🫠🫶
Merve9898 Ipek_2017 Rabbim hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allahın izniyle bebeğiniz sağlıklı sıhhatli olur inşallah 🙏
Sultis Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ..içini ferah tut inşallah sağ Salim sağlıklı bir şekilde gelecek kızın 🤗🤗
nazlis_ Yaa dualarım sizinle umarım test yanlıştır da şüpheleriniz boşa çıkar Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻
Ipek_2017 nazlis_ Çok sağolun 🤲🏼 İnşallah rabbim kimseyi evladıyla sınamasın . Bütün bebeklerimiz sağlıkla doğsun 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤍
nikoland İnşallah sağlıkla kavuşursun canım banada dua edin sancım var kontrole gidiyorum sanırım geliyo bizim minikte insan heycanlanıyo
nazlis_ Ipek_2017 aminnnn canım inşallah gerçekten dediğin doğru Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. Güzel haberlerini bekliyorum canım 🙏🏻🙏🏻
Casper- Allah yardımcınız olsun sağ salim kucağıniza almak nasip olsun kızınızı inşallah endişeleriniz yersiz kalmıştır bol bol dua edin Ayetel Kürsi okuyun🤲