Tubag1 Gebeliğimin 16. Haftasından beri Progestan kullanıyorum 37+0 oldum Progestanı bıraktıktan ne kadar sonra doğum yaptınız?
PrensinAnnesi61 Tubag1 bende burda bekliyim 6.haftadan beri kullanıyorum yarın 26 hafta oluyoruz cevapları merak ediyorum hep düşünüyordum bu soruyu🙏🤔😇
Canimucizem Tubag1 bende burda yerimi alayım ilk baştan beri kullanıyorum 23.haftaya girdim 24haziranda kontrol var bakalım kesecek mi ne zaman bitaktirir bilemedim normal doğum çok istiyorum çünkü
Gldbrr2021 Haftamdan 36. Haftama kadar fitil seklinde kullandim, 38+4de sezaryen oldum olmasaydim hala duracakti bebiş:)
Gldbrr2021 Tubag1 tam olarak oyle degil fitil olarak kullanilirsa rahim agzini sertlestirir hap olarak alinirsa rahim ici dokusunu korur kanamayi keser. Zaten rahim agzi yetmezligi ya da kanama durumlarinda kullanılıyor
Tubag1 Sevval0308 peki sordunuz mu bıraktıktan ne kadar süre ki süreç hakkında birşey benim doktorum niye bıraktırmadı ben anlamadım ki 😕
Sevval0308 Tubag1 hiç sormadım zaten 36 dayım 37 dede magnezyumu bırak dedi herhalde normal düzenine biner artık bebis istediğinde gelir.zaten 🥹
Elizelif 6+6 haftamdayım busabah kanamam oldu doktora gittim şimdi geldim progestoron verdi size neden yazmıştı acaba düşük tehliken var dedi hiç kalkmadan yat dinlen günde 3sefer ilaçı iç dedi