Gunes015576 Tüp Bebek yapacaz başladık ama doktor düşüklerden dolayı genetik yapılması gerekir dedi ama her bir yumurta için 200 dolar isteniyor bu işlem hakkında bilgi verebilirimisiniz
Leylaayla Gunes015576 canim ben yaptirdim kesinlikle oneririm benim kendimin 2 dusugu vardi 1 dusukde tup bebekle olmasina ragmen yasadim sonrasinda genetige gonderdik 8 tane gonderdij sadece 2 si saglikli 1 tanesi mozaik geldi simdi 4 aylik bir oglum var
Leylatkk Gunes015576 bende şuan yaptırıyorum 3 embriyom genetiğe gidecek inşallah içlerinde sağlıklı bulunur
Leylatkk Gunes015576 10 haziranda yumurta toplamam oldu 8 yumurtadan 7si 5 inci güne kadar geldi. Ama 3 tanesinden biopsi örneği alabildiler. Diğerleri çöp oldu maalesef. Pazartesi günü eşim gidip genetik için ödeme yapacak. İnşallah sonucu sağlıklı çıkar 😊
Leylatkk Gunes015576 normal tüp bebekte yumurta toplama sonrası 3.gün transfer oluyor. Ama pgt de işlem uzun sürüyor ve sabır istiyor hep bi bekleyiş içinde oluyor insan 😊
Stresli Ben yaptırdım İstanbul Acıbadem de 5 tane yolladım 3 saglmatgeldi ikisini transfer ettiler başarısızlık oykumden dolayı öyle tercih ettik
Leylatkk Stresli merhaba kaçıncı gün embriyosuydu acaba ? Bide kaç günde çıktı sonucunuz bizimde biopsi alınmış ama hemen bakılıyor mu bilmiyorum. Bi kişiden şey duymuştum 20 embriyo sayısına ulaşmadan bakılmıyor diye
Stresli Leylatkk merhaba 5 gün emriyosuydu genetiğe yolladık 25 gün sonra geldi sonuçlar öyle bir sınırlama yoktu Maslak Acıbadem de istersen bir tane istersen 5 tane sana kalmış kaç tane yollucagin ama tavsiye ederim iyi bir kurum pahalı ama işlerini iyi yapıyorlar
Leylatkk Tahamine7341 siz kaç tane embriyo gönderdiniz? Bi kaç gönderide başarısız olanları gördüm korktum açıkçası 3 embriyom var sağlıklı çıkması için dua ediyorum
Tahamine7341 Leylatkk 6 embriyo gönderdim 4 sağlam geldi 1.transferim 6 haftalik düşük 2.transfer negatif 3.de oglum oldu 4.de kizim
Leylatkk Stresli ben ege üniversitesi hastanesinde yaptırıyorum canım valla biopsi alındı artık hakkımızda hayırlısı inşallah 🤲
Aysennnnnn Gunes015576 Canım biraz maliyetli bir işlem ve çok sabır istiyor. Gözün korkmasın sadece zamana bırakıp dua etmek lazım. Allah hayırlısını versin 🙏🏻
Aysennnnnn Bir de genel bir soru sormak istiyorum cevaplayan arkadaşlara, acaba sorun neydi ki genetik test yapıldı ? paylaşırsanız sevinirim 🙏🏻