symag Melekrcn maalesef aynıyım. Önce gündüz uyuduğum için herhalde diye düşünüyordum. Gündüz uyumadım ama yine uyuyamıyorum
_Nuni_ Melekrcn ben de uyuyamadığım zamanlarda beni uyutabilecek videolar açıyorum ASMR veya yağmur sesi, su sesi gibi
Sunshine__ _Nuni_ bunuda denedim ama sıkıntı şu ki zaten tuvaletten çıkamıyorum dinlemeden önce 3 kere gidiyorsam tuvalete dinlemeye başlayınca 4-5 kere gidiyorm o yüzden vazgeçtim 😂
Sunshine__ Melekrcn bende de öyle hiç bir sıkıntı yok çok şükür ama uyuyamıyorum yatağın içinde döne döne bi hal oldum 🤭😁
11melike Melekrcn beennnnn artık sağıma yada soluma yatmaktan ağrıdan duramıyorum kollarım omuzlarım ağrıyor yetmez gibi sıksık uyanıyorum böyle uykudan gözlerim şişsin istiyorum öyle uyumal istiyorum
Meiss Melekrcn bende uyuyamıyorum ya şimdi yatsam mak.1 saat uyurum sonra sabaha kadar dönüp duruyorum uykum gelsin yapmadigim sey kalmadı ama uyku duzenim bozuldu cok,gece uyuyamadigim icinde gunduzde haliyle daha cok bitkin oluyorum
Ayshe19 Melekrcn bende uyuyamıyorum sabaha kadar dön sağa dön sola bir sıkıntım yok ağrım yok ama uykuda yok resmen sürekli savaşıyorum yatakta kendimle 😅 sabah karşı da zaten tuvalet belası sabah 5 dedin mi benim adres belli tuvalet 😆😆😆