Yenigelin5206 35+3 suyum azaldı bebek harketlerinde azlık var doğum olabilir 2900 kilosu kuveze girer mi ? Çok korkuyorum çok istiyorum gelsin bı yandan bu 5 kez hastanede yatisim ama bı okadar da korkuyorum
aysenur-1998 Yenigelin5206 kilosu olduğundan fazla 35 haftaya göre bence çiğerlerindede sorun yoksa solunum sıkıntısı yatmaz diye düşünüyorum ben
MaviK Yenigelin5206 ilk kızım 35 haftalık doğdu. Küveze bir günlüğüne alınmıştı hafif solunumdan dolAyı ama baba kovid olunca 10 gün kalmak zorunda kaldı. Yani normalde alınmayacaktı 3 kilo doğmuştu . Şuan 3 yaşına girecek . Hiç korkma canım alınsa bile belki de bir kaç saAt solunum için kontrolde tutulur. Kilosu da çok iyi sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Zeynepturkman Yenigelin5206 ilk bebeğimi 35+3 yapmıstım kuveze girmedi ancak 33 de nişanım gelmişti o zaman ciğer geliştirici vurdular ondan dolayımı bilmiyorum.
Tkckvci Yenigelin5206 canım Havuc suyu amniyon sıvısı ni artırıyor eğer şekerin yoksa deneyebilirsin.
Ikiz_annesii Yenigelin5206 bence de girmez 35. Hafta cok kötü bi hafta degil ozellikle biz ikiz anneleri ve bebekleri için 😄 maşallah kilosu çok güzelmiş içinizi rahat moralinizi yüksek tutun ayrica cok da kötü bisey degil küvez korkmayin
Yenigelin5206 Ikiz_annesii ayrı kalsın benden istemiyorum bu yüzden yoksa onların sağlı için tabiki de
femme Yenigelin5206 bende 35 +1 oldum sabah kg 2650 grm olmuştu hastanede yatisim oldu kanamam var diye iğne oldum bugün bi doz yarin da 2. Olucak hapda verdiler bakalim 2 hafta dursa keşke