Tazebianne Zeynepturkman eşim Şırnak Cizre’de görev yapıyordu yaklaşık sekiz dokuz ay yaşadık orda çok sakin ve güzeldi her şey. Ama hastane imkanları olarak maalesef ki şartlar hiç iyi değil yine de gidince araştırırsiniz tabi
Hamdiyevural Zeynepturkman Cizre’de oturuyorum devlet Hastanesi’ne randevu bulmak zor oluyor MHRS ordan bulabilirsin onun fisiinda ozell doktorlar var
Nazlimmm Zeynepturkman Cizre’de Cem ecngiz var özel de cok iyi bir doktor Cizre’de birkaç özel var merkezde sadece devlet var özel yok biliyorum zaten Cizre merkeze göre daha çok gelişmiş bende korkuyordum endişelenmeyin herşey bi şekşlde hal oluyor
Zulom- Zeynepturkman araştırır size dönüş sağlarım Allahin izniyle ama doktor sıkıntısı olduğunu duymuştum
Rabika Zeynepturkman bende silopi’deyim, Cizre’de çağseli özgün Selçuk - Melik Selçuk var onları öneririm birde Turan Özmen var oda Cizre’de
Tsrhlya Zeynepturkman Cem Cengiz hem çok kalabalık sıra bekliyorsun hem de o kadar hijyenik değil,Melik Selçuk’a gidin ben de ona gidiyorum muayenesi tertemiz hiç sıra da olmuyor