123Hamis123 Ben günlük 2 muz 2 bardak süt kesin tüketiyorum. Birde bugün bebe bisküvisine başladım buradan bir arkadaştan duymuştum kilo aldırıyor diye. Sizlerr neler yiyorsunuz ? Tecrübelerle sabit olanları da alalım 😊
Miya-m 123Hamis123 yediğizden çok genetik ile alakalı. Ayrıca paketli bebe bisküvisi faydalı bir şey değil , şekeriniz yoktur inşallah çok yükseltir
Tugba-3450 Bende günlük sabah yumurta ile başlıyorum sonra muz,kefir, süt ara ara kabak çekirdeği kesinlikle tüketiyorum 30+4 de 1.700 Gr di bebek ama doktor iri bebek suyunda fazla yemeklere dikkat dedi. Halbuki aslında normalmiş o kilo blmiyorum nolck.
1asel-duru Kefir yoğurt sade soda kuruyemiş haşlanmış yumurta kaşar peyniri tahin pekmez bol meyve yeşillik balık tuketmeye çalışın bunlar çok faydalı
Merve1954 Kefiri çok öneriyolar ama ben süt içemiyorum. Onun yerine kaşar peyniri muz yumurta bunları çok tükettim çok güzel kilo aldı bebeğim mesrla şu son iki haftadır yemedim yarısı kadar kilo almış 😂😂 bugün tekrar başladım yumurtaya kaşar peynirine bak meyve de çok önemli bence ben kiraz çilek karpuz bunlara sardım 😂😂