Sedanoufal Selam kızlar yarın itibariyle 39. Haftamda oluyorum. Şuana kadar bir sancım yok sizde durumlar nasıl? Gayet aktif biriyim 37. Haftaya kadar çalıştım. Her gün yürüyüş yapıyorum. Sancı hissetmiyor olmam sorun mu? Tavsiyeler neler
Yasemin__ Sedanoufal ben 39+2 ye geçtim canım benim de hâlâ herhangi bir sancım yok sadece bebekte taş gibi kesilme var sürekli ve aşağiya baya baskı yapıyor artık şuanda aşırı hareketli artık bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek beyimiz. Bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻🤍
Asuttt Sedanoufal benimde bugün 39.haftama girdim hiçbir belirtim yok ama çok yoruldum randevumuz olacak bugun bakalım doktor ne der 🫶🏼
Brownie Sedanoufal 37. Haftada işten ayrıldıktan sonraki doğum olmayan her hafta 4 aylık izinden düşüyor değil mi?
Nunuuh Sedanoufal Ben yarin 39 olucam tık yok.Ara bir kramplar oluyo bu kadar😅NST de de sancim yok cikiyo çok az cikiyo yani.Doktorum normal dedi bana 40 a kadar beklicez olmazsa suni sanci🥺
kalbiminpariltisi Ben de 39+2 yim bugün doktorum ptesi günü suni verelim dedi kabul etmedim bekleyeceğim inşallah kendi sancılarımla gelir normal sağlıklı bir doğum olur hepimiz için 🤲
Sedanoufal kalbiminpariltisi sıvısını yine de bi kontrol ettirmek lazım yeterli mi vs diye son kontrolleri ihmal etme
kalbiminpariltisi Sedanoufal dün gittim iyiydi, yarın da gideceğim inşallah o sırada da bol su içmek gerekiyormuş doğru diyorsunuz şuan koktroller çok sıklaştı bu durumları takip etmek için