Ahsenirem Kızlar bu kadar iştah normal mi 22. Haftadayız sürekli bişeyler yemek istyorum ve artık bu beni korkutuyo 😶 napıcağımı da bilmiyorum önxeden sigara kullanıyodum sigarayı bıraktım hamile kalınca ama ilk 3 ay da böyle değildi sizlerde durum nasıl canınız faydalı faydasız herşey istyomu?
Aysesare Ahsenirem 22+1 haftalığım doymuyorum😂😂😂😂 en az 2 saat sonra acıkıyorum 2 saate bile kalmıyor bazen
Deletedmom434 Ahsenirem doğum yapana dek buzdolabıyla kanka oldum diyebilirim 🤣 elim dursa ağzım durmuyor ağzım dursa elim durmuyordu sonuç 10 kg alıp doğum yaptım
hmmokk Ahsenirem ben de evde olunca ne yiyeceğimi şaşırıyorum😂😂 sırf bu yüzden son dkya kadar çalışayım yoksa ye iç yat bin kilo olucam dedim😂
Ahsenirem Aysesare aynı ben yeminediyorum akşam yemek yedik avm ye cıktık eşimle orda ilk girdiğim yer marmaris büfe👏🏻😒
Aysesare Esra7261 Geçer inşAllah 🙏🙏🙏 çok zor nerdeyse 19.haftaya kadar kustum artık serum taktırıyordum 5 kez kusunca 😳
Ahsenirem Deletedmom434 çok az almışsın kilo artışın nasıldı yavaşmı aldın kiloyu bi andamı? Bide kaç kilo ile hamile kaldın
Aysesare Ahsenirem Hahahahahaha benim mesaim sabah eşim işe gidince 8.30 başlıyor taa ki yatana kadar😂😂😂😂😂 çikolata meyve , meyve suyu tostlar ev yemeği 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Deletedmom434 Ahsenirem 30. Haftaya dek sadece 6 kilo aldım 30 dan sonra 6 haftada 4 kilo aldım 42 idim hamile kaldığımda 52 ile hamile kaldım şuanda 45 kiloyum
Alyaipek5595 38 haftalık hamileyim 30 kilo aldım hala da yiyiyorum yapacak bişey yok eninde sonunda vericem diyorum kendime :)
Beriliko Bende öyleyim elimde telefon sürekli tarif bakıyorum kalkıp yapıp yemek için canım neler istemiyoki🙈🙈aklım hep tatlılarda 28 haftalığım 6 kilo almışım doktorum da tatlı yeme artık dedi ciğerimden yaraladı beni 😂