_brcu88_ zeynepsi amin canım inşallah 😂hep ekşi yedim ben erikler çiğ kofteler limonlar 😂tatlıyla aram çok yoktu olursa yerim az bişey olmazsa tatlıyı aramam öyle
zeynepsi _brcu88_ bende öyleyim ya deli gibi ekşi aşeriyorum😂 oğlumda hiç bulantım yoktu bunda baya var. Sende var mıydı bulantı🙈 ama işte ultrason fotoğrafını oğlumunkine çok benzettim galiba erkek çıkıcak yine🤣
Papatyaaa__ zeynepsi ne alaka lağnnnnnn😂😂😂😂zaten ultrason kağıdı siyah beyaz olur😁la havle daha neler duycaz😑
_brcu88_ zeynepsi bulantı kusma hiç bişey yok bende rahat geçiyor benimki canım 😂ne kadarliksin sen …bı ara bel ağrım oldu sadece doktoruma söyledim magnezyum verdi onun sayesinde oda geçti Allah’a şükür başka da hiç biseyim oldu rahat ilerliyor
zeynepsi _brcu88_ 11 haftalık oldu canım, demek ki bünyeye göre değişiyo bu bulantı şeysi ya. İlkinde hiç bu kadar merak etmemiştim cinsiyeti ikinci olunca böyle oluyor galiba😂 bende oğlumda baya rahat geçirmiştim hamileliğimi
doga21 zeynepsi aynıyım bende 11 haftalığım bir kızım var onda hiç merak etmemiştim bunda çok merak ediyorum ve dediğin gibi bulantılarım çok
nur34_ mihrimacan kiz benimde çişim sariydi kizim oldu ama 😁sarilikta enfeksiyondan bide ben cok kusuyordum ilk 5 ayim perisan gecti sacli olucak vs busuru sey soylediler çoçigim kel dogdu😁
nur34_ zeynepsi tutmuyo ya hurafe hepsi 😁bana bi guzellik gelmis oyle demislerdi hamileyken kesin erkek dediler tutmadi cok bulanti yasadim sacli dediler keltos cikti kızım 😁tutmadi kalcam genislemis kiz geliyor demisti biri o tuttu sanirim kalcam hala eskiye donmedi hngfhb