Mltsnl Mustafayigitvebeytugannesi halam da çok istiyordu kız 3 oğlu vardı ara verdi biraz sonra kızı oldu ☺️☺️ hemde hepsinden çok güzeldiiii🥰🥰🥰
Mltsnl Mustafayigitvebeytugannesi yani küçük oğlu o zaman 3 yaşındaydı arkası kız oldu ama bu sola uzanma tekniği ile 😀
Fatmauzun_ zeynepsi benkm usgler doktor ilk erkek dedi sonra kıza benzıyor da kaldık bende tezı curuttum
Mltsnl Fatmauzun_ canm bana da aynı şeyi söylediler yani 12 den 15 e kadar erkek dediler 15. Haftada kız dediler ben inanmıyorum yani hala erkek hissediyorum
zeynepsi Fatmauzun_ nedense kız hissettim ben sadece his🥰 eğer netleşirse çürütenlerden biri daha olucaksın😂
Selinakbas zeynepsi İlk defa duyuyorum böyle bir şeyi 😅 Yoktur ya bence öyle bir şey ama şimdi inatlaşmakta istemiyorum tam bilmediğim için 😂
Mltsnl Mustafayigitvebeytugannesi daha senin çok tadını çıkar 😀 bende hayırlısından bir gideyim hayırlısından derse erkek bende o zaman tadını çıkarırım bu kese yapısı işte ramzi işte Çin Rus yüzük karın bunların hepsi yalanmış 😀
Mustafayigitvebeytugannesi Mltsnl canım benim ya bende sevdim seni çok hoş sohbetlisin yakın olsaydık otururduk birbirimize gider gelirdik 😇
Mltsnl Mustafayigitvebeytugannesi yaaa ne güzel olurdu hem sana da yardımdı olmuş olurdum 3 çocukla zordur en azından ben birine baksam ☺️☺️☺️
Mustafayigitvebeytugannesi Mltsnl Ahh canım valla inan çok süper olurdu ya ölüyorum eşim gelene kdar canım cikiyor şuan bile birini kucagimda yatırıyorum uyutmak için birine çizgi film açtım diğerine de emziğini verdim ama aşırı gazı var viziliyor 🤦
Mltsnl Mustafayigitvebeytugannesi yaaa Allah yardımsın olsun valla çok iyi olurdu yani en azından yükün hafiflerdi böyle işte iyi gelen insanlar uzakta oluyorlar 😒