zeynepsi Kızlar ultrasonda bebek siyahsa kız beyazsa erkek dedi arkadaşım. Ona da babaannesi söylemiş, tutmuş çocuklarında da. Gerçekten olabilir mi böyle bi şey😂 (Linçlemeyin😂)
Mrsfly zeynepsi nasıl ya bebek siyahsa bu mantığa göre siyah tenli herkes kadın olmalıydı.. kafamda deli sorular😀
Sermec27 zeynepsi şimdi devlet ultrasonunda bebeğim siyah özelde beyaz duruyor yani devlete göre bebeğim kız özele göre bebeğim erkek mi 😁🫣
Eylemsiii zeynepsi valla öyle değil de bir arkadaşım var iki kızı var birde düşüğü oldu 2 aylık beyazdı yani erkekti o duşüğüm diyordu üzülüyordu bende ilk defa duydum şaşırmıştım nasıl oldu nasıl anladn deyince annem suyun içine koydu beyazdı beyaz olunca erkek oluyormuş dedi 🤷
zeynepsi Mrsfly ya siyahımsı duruyor ya bazı ultrason fotoğraflarında, o söyleyince bende baktım bi kaç kişiye de tutar gibi oldu😂
Eylemsiii Eylemsiii hatta oluyormuş da değil kesin kesin konuşuyordu erkekti diye üzülüyordu bende bişey demedim ama yani saçma geldi banada
Eylemsiii zeynepsi herhalde bilmiyorum ki ilk defa duydum bunlar canlı görmüş diyordu kız kırmızımsı oluyormuş erkek beyaz oluyormus 🤷