Yenianne222 Tugceleventsoy ay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz gönlünden geçen ne ise olsun inşallah 🙏🏼 😍
Yenianne222 PrensinibekleyenAnnee hahahahah pipiyi ne sandı da kız dedi acaba neye dayanarak bu şeyler bariz değil mi kaç yıllık doktor anlayamıyor 🙈🙈😂😂
PrensinibekleyenAnnee Yenianne222 ne bilim çokta tecrübeli heralde beni kandırdı bu fakir az sevinsin nasıl olsa öğrenir gerçeği diye 😂😂 aman ilk az şok oldum ama geçti
Yenianne222 PrensinibekleyenAnnee heheheheh kısmet diğer bebişe diyelim madem 😂😂 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼 banada önce kesin kesin erkek dedi pipi resmî verdi sonra kız dedi dedim heralde çocuğun organı içine kaçtı nasıl oldu anlamadım bu işten bişey 😂😂😂
PrensinibekleyenAnnee Yenianne222 yok bize kafi iki oğlanla yolla devam bizim komsuyada ilk erkek dediler sonra kız oldu 😊
Yenianne222 PrensinibekleyenAnnee anam neler duyuyoruz düşünsene doğumda alıştırdığından farklı çıktığını 😂😂🙈
Bogaburcu Ay benim de iki Farklı doktor 12 ve 13 haftada büyük ihtimal erkek dedi. 14. Haftamda kendi doktorum bacak arasını gösterdi bakın kız diye ben kıza kaptırdım kendimi değişme ihtimali Olur mu ya okuduklarım korkuttu 😀
Arelin_kardesi Kaderrhamza tam benim kaderim bı soru doğuma son bı ay halen kızdır diye umuyorum bizede 5 aya kadar kız sonra erkek dendi ama halen kız istyr bu gönül
Arelin_kardesi Yenianne222 ama saten kordon olduğu belli tam ortada durmuyor dikkat ederseniz yan duruyor pipi tam ortali olmali
imren_melinarya Kaderrhamza yok vermemisti gostermisti tabi ilk hamilelik oldugu icin ben pek anlamistim israrlada erkek diyordu tek dr bakmisti
Mrv001 Kaderrhamza bariz erkek canım kordon olsa kordunun geldiği ve gittiği yön belli oluyor tecrübeliyim bu konuda kızımın bacak arasına 2 kez dolanan kordon sayesinde biliyorum 7 ayını geçmişti biz cinsiyet öğrendiğimizde o zamana kadar erkek demişlerdi ama kordonun nasıl durduğunu biliyorum böyle olmuyor.
Hndndlmn PrensinibekleyenAnnee valla banada 11 de koza benziyor dedi. Bu hafta gittim bacak arası net doluydu erkek dedi. Çok kız istemiştim ama hep erkek hissettim nasip öyleymiş 💚
3prensannesiii Kızlar solda erkekler sağda derler benim oğlum olacak sagda bebeğim hep hareketlerini de sağda hissediyorum.sizinde öyle mi
Hndndlmn PrensinibekleyenAnnee tabi ki en önemlisi hayırlı sağlıklı olması ama gönül olmayanı istiyor ❣️