Kaderrhamza Kordanu pipi sanan ya Lis bakcn sonrasında değişen oldumu acaba ? Kesin erkek dendi pipiyiyide net gösterdi ama arkadaşım kordon da olabilir bu diyince şüpheye düştüm varmı başına gelen
Ayztsla Kaderrhamza bana da özeldeki doktorum en başından beri her gittiğimde soruyorum kız diyor devlete gittim bugün erkeğe benziyor kordonu bacağının arasında tam göremiyorum dedi bende baya şaşırdım bugün
Busrabulduk- Yaşamadım ama çok var bu durumu yaşayan kız bebeklerdede klitoris denen çıkıntı oluyor erken haftalarda doktorlar bunu pipi sanabiliyor en güzeli detaylıda öğrenmek kesin sonucu o zaman alabiliyorsunuz
ZeynePerolLl Kaderrhamza pozisyon doğruysa tabiki doğruluk payı var da bende de 15 erkek dendi sonra kıza benziyir dendi şaşkınız bizde
Busrabulduk- Kaderrhamza canım seninkinin cinsiyeti değişmez bu saatten sonra pipi ben burdayım diyor 😂💙
Tugceleventsoy Kaderrhamza canım bu fotonun tıpatıp aynısı bendede var 😂14. Haftamda doktorum %80 erkek dedi ama şunuda belirtti kız bebek vajinası şişlik ve ödemden dolayı belli bir haftaya kadar pipi gibi durubiliyormuş sonrasında 16. Haftamda %100 kız olduğunu öğrendik mesela yani değişebiliyor net cinsiyetini ayrıntılı ultrosanda öğrenebilirisn
Tuba3465 Kaderrhamza ay çok güldüm benimkide böyle şeyler yapsa denk gelse eğlenceli geçse diyorum anca yan yatıyor sırtını dönüyor kordonda olabilir bence detaylı ultrasonda zaten genelde netleşiyor benimde 13 hafta erkek dendi bende bekliyorum ilk erkek gibi hissediyordum şimdi doktor erkeğe benziyor demesine rağmen kız gibi geliyor hayırlısı olsun😍
MorKelebek54 Kaderrhamza kiz buna kordon diyen arkadasinin kesin gözleri kör olmustur ondan kordon demistir bariz ben burdayim ben erkegim hellloooo diyo 😂😂😂😂