beyzzsenturkk vodofonun ev internetini kullanıyoruz fakat internet 2 sokak ötede ki duraktan full çekiyor ama evimin mutfağında çekmiyor müşteri hizmetlerini arıyoruz interneti hızlandırıyoruz gelip bakıyorlar ama düzelmiyor bu neden kaynaklanır bileniniz var mı cok sinir bozucu kendi internetimi kullanıcaksam ne anlamı var bu ev internetinin🤦🏻♀️
AyFa1608 beyzzsenturkk Vodafone oldum olası öyle. Bizde 5 ay önce aldık eve. Vodafone u hiç araştırmadım bile. 🙄 Umarım kısa sürede çözülür problemin. İnternet işi stres varlığı bi dert yokluğu başka😬
Allahkahretmesin1 beyzzsenturkk Vodafone hep öyleydi zaten annemler halâ Vodafone kullanıyor mutfakta çekiyorsa çocuk odasında çekmiyor saçma sapan bir şey
Duygu_23456 beyzzsenturkk benimkide vodofon ama yatak odamda çekmiyor halbuki daha ,3 hafta önce baglattik adam her yerde çeker dedi ağzına tükürdugumun interneti yatak odasında çekmiyor asıl ben yedi yirmidort yatan biriyim odaya lazımdı kırıp atasım var o kutusunu
Evafor beyzzsenturkk bende aynı sorunu türk Telekom da yaşıyorum bide arayıp yeni teklifler sunuyorlar anlamıyorum salondan çekmiyor ilginç
beyzzsenturkk AyFa1608 ya bizde uygun diye kullanıyoruz ama kaç kere aradık anlattık gelip baktılar normal dediler sorun yok cihazda diyorlar aşağı durağa iniyorum internet harika çekiyor mutfağa gittim an yok oluyor alt yapısı olan bir yerdeyim ama uzayda yaşıyor gibiyiz anlamadım
Evafor beyzzsenturkk valla beni öyle 2 ayda bir arıyorlar artık kabul etmiyorum 80 TL den 150 TL e kadar yükseldi faturam yine aynı donma var sinyal az
Mavidunyamm beyzzsenturkk Vodafone İnternet pismanliktir net. Bu ay sözleşmemiz bitiyor iptal ettireceğiz bizde
beyzzsenturkk Mavidunyamm bizim daha var bilemiyorum babamlar evinde superbox kullanıyorlardı hem taşınabilir hemde derenin dibinde dağın basında köyde her yerde full çekti kullandılar bende istiyorum ama en son 200-300 bişey olmuştu su an ne kadardır allah bilir
_Kubraaa_ Aynı sorun bizdede var. Odadan odaya çekmiyor. Aradım çokkez, en sonunda bana dedi ki boşyere aramayın o sorun çözülmez, wifi güçlendirici alın takın dedi. Sözleşmem henüz bitmediği için kullanmak zorundayım, güçlendirici takacağım, bakalım ne olur