Gizem_nurr1 CemrePektas Ay valla ınsanlar alemler bu streslı donemde olur olmadık seyı aklıma sokuyorlar 😂😂
zeynozey Gizem_nurr1 kuruluk gidermek için hindistancevizi yağı sürebilirsin ama bastırmadan masaj yapar gibi yapmadan üzerinden hafifçe sür geç çok uğraşma gögüslerle 😅
Gizem_nurr1 zeynozey Evet ya cok kuru goguslerım gogus kremı kulanıyorum ama dokuntu beyaz beyaz dokuluyor
Gizem_nurr1 Arzu46 Asko takıldıgımdan degılde aklımda kalmasın dedım hanı bı yontemı varmı acaba yoksa bellı bı aydan sonramı cıkıyor dıye sormak ıstedım
Arzu46 Gizem_nurr1 yok onu bilmiyorum.Yapilacak bir şeyler varsada sağlıklı olanları yap bence.Yani bilirsem soylerim
Zeyneparsln Gizem_nurr1 Benimde yok içine gömük düm düz üşüyünce elleyince çıkıyor. Ebe sorun olmaz dedi zaten şırıngayla çekip çukartıyorlarmış ucu hemşireler doğumdan sonra önemli olan kahverengi yeri kavraması deid
Sunshine__ Gizem_nurr1 Bol su iç benimde öyle oluyordu bide banyoda kullandığım duş jelinden olduğunu fark ettim hamilelik ten sonra kurudu benimde cildim su içiyorum bol bide vazelin sürüyorum istersen sende bi dene 😊
TomrisHanim Gizem_nurr1 herkes Bebek ememez cümlesi kurmuşsun ne yazdığını bilmiyor musun 😂 yazdıklarını iki kere oku düşün öyle yaz
Gizem_nurr1 TomrisHanim Sen Cok bılıyorsun herseyı galıba Türk Dil Kurumundan mısın ? Istersem Herkes yazarım ıstersem 2 kişi yazarım bu senı ne kadar ılgılendırır😂
Gizem_nurr1 Sunshine__ Denerim tabı cıldım benım de cok kurudu genelde karın bolgemı vazelınle ovuyorum gogusumede krem kulanıyorum ama ınsallah bı faydasını gorurum emzırırken
Sunshine__ Gizem_nurr1 Benimde 1 göğsümün ucu yok emzik gibi silikonlar varya onunla emzirmeyi düşünüyorum eğer çıkmazsa ucu doğana kadar hastane çantama koyacağım sende çıkmazsa böyle bir yöntem deneyebilirsin bence
1kucukbaby Gizem_nurr1 hiç ucunuz yoksa doğumdan sonrası için süt sağma makineleri var onlar uç çıkartıyor onunla yapabilirsiniz hemde sütünüz yenilenir bebek uyurken