gokcetugumm Kızlar 14 haftaligim bugün hiç olmadığı kadar kustum hapta fayda etmedi bitmeye yakin böyle pik yapar mı yoksa daha mı siddetlenecek ne zaman bitcek yaa
gokcetugumm KumCi Allah’ım yardımcımız olsun ne kadar zor bir durum tam geçme dönemleri diye sevinmeye başlamıştım
xbebegimx gokcetugumm maalesef her donemin ayri bir zorlugu var saglikla dogsun bebeklerimiz insallah🤲🤲🌸🌸
gokcetugumm eylulmihrasmom içmemek mi cidden o sorumluluğu göze alamıyorum hemen içerim ben yeterki olmasin 😂😂
ZeynePerolLl gokcetugumm benim 20. Haftada bitti bitti sayılmazda azaldı diyebilirim cinsiyetle ilgisi varmi fikri olan varsa yazsin
gokcetugumm ZeynePerolLl 3 yaşında kızım var komalık derecede kustum onda 😂 buna da 11 haftalikken bakıp buda erkeğe benziyor dedi ama salladı gibi geliyo biraz bana 😂😂 net erkekse de bence bı fark yokmuş ikiside baya zorladı beni 😂
gokcetugumm Berfinaka ayyyy Allah’ım yardimciniz olsun umutlarım tükendi böyle yorumları görünce hiç mi bitmeyecek acaba diyorum
Kubra0mehmet gokcetugumm 5. Ayıma girince bitti sonra 8 in ortasında bi ara yine vurdu beni şimdi 9. Ayımdayım arada yokluyo saolsun hiç yalnız bırakmadı beni kan kustuğumu hatırlıyorum ya mahvetti beni
gokcetugumm Kubra0mehmet bende neredeyse hergun kan kusuyorum alıştım ona artık ama cidden tamamen geçmesini okadar istiyorum ki çok zor başka bişeyede benzemiyor kusmak 😂
Sule_m Kubra0mehmet bende 5 .ayimdatim hala devam cinsiyetle alakalimi kız bebek de çok olduğu söyleniyor