Ben_bir_anne_miyim Selam hanımlar devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptırmak için randevu mu almak gerekiyor? Gerekiyorsa hangi bölümden randevu alınacak yoksa Kadın doğum uzmanı mı yönlendiriyor cevaplar mısınız 💕
Hdemir1618 Ben_bir_anne_miyim antenatal polikliniğinden almanız lazım biraz zor alınıyor hangi ildesiniz?
CemrePektas Ben_bir_anne_miyim 15 temmuz kadın doğum Hastanesi’ne gidiyorum devlet olarak. Orda doktor sevk ediyor aşağı radyoloji yapıyor detaylı USG. 9da burda ol diyorlar Suriyelilerle birlikte sıra alıyorsun zaten onların hastanesi gibi bişey. Sırayla alıyorlar içeri. 4 5 oda oluyor 40 hasta felan. 1 2 saat sürüyor toplam sıra. Herkese 10 dk bakıyorlar anca
Hdemir1618 Ben_bir_anne_miyim hmm dediğim gibi antenatal polikliniğinden almanız lazım ben 1 ay boyunca aradım zar zor aldım İstanbulda’yım bende
Ben_bir_anne_miyim CemrePektas evet çok sinir bozucu Türkçe konuşan yok neredeyse. 10 dk az değil mi ne ara bakıp anlıyorlar
CemrePektas Ben_bir_anne_miyim valla özelde biraz ballandırıyorlar güzel oluyor yüzünü göster bebeğin rahmine yumurtalıklarına ya da işte ne blim testislerine kdar bakıyorlar 😂 devlette öyle değil, kritik şeylere bakılıyor. Sıra da çok olunca 10 dk sürüyor anca.