Gizem_cetinbas Bugün dişime dolgu yapıldı uyuşması geçtikten sonra ağrı başladı yaptıranlarda olmuşmuydu kaç günde geçti ağrısı ve ne yapabilirim hafifletmek için
Kuzeymiraa Gizem_cetinbas bugün yaptırdım kanal tedavisi ve dolgu. Bugün ağrı yapacağını söylediler sonra geçer dediler parol içebilirsiniz pek fayda etmez ama 🤦🏼♀️
Gizem_cetinbas Pamuk şuan gitmem mümkün değil anca sabah gidebilirim sizin kidemi aynı gün sıkıntı yarattı
Gizem_cetinbas Gmzdgy aslında daha önceden gitmiştim bugüne verdi randevuyu hamile olduğumu belirttim sorun olmaz dedi
Kuzeymiraa Gmzdgy belirli haftaya kadar lokal anesteziyle dişe uygulama yapılıyor sıkıntı olmuyor. 20. Haftamdayım iki haftadır gidip geliyorum ihtiyacınız varsa vaktiniz varsa yaptırın
Pamuk Gizem_cetinbas Evet aynı gün başladı 3 gün geçmedi. Ama sizinki anlık komplikasyon olabilir.Yarina kadar bekleyin bakalim🌸
Kuzeymiraa Gizem_cetinbas tuzlu su ile gargara öneririm, karanfil yağı öneririm. Gecelerce uykusuz kaldım bende bu şekilde idare ettim çok geçmiş olsun
Gizem_cetinbas Kuzeymiraa karanfil yağı hayat kurtarıyor gerçekten ama yeni işlem yapıldığı için korkuyorum da yakar diye 😊
Vera1234 Gizem_cetinbas rica ederim iki haftadır diş agrısı çekiyorum ve hissettiğim anda parol plus kullanıyorum ve gün boyu rahatım doktorumda izin verdi başka türlüsü çok zor