Sedavedoga Hoppala78 ben yapmadım kendi dolanımdan yer ayırdım ve parkbeşik aldım zaten 1 sene odasında yatsın istemiyorum sonrasında inşallah gönlüme göre güzel bir oda yaparım diye düşündüm ileriye yönelik kullanışlı olur hem
1yldzsema-1 Hoppala78 ben yapmayı düşünüyorum çocuk odası var boş içi . Ama daha şuan erken birşeye başlamadım henüz
Meiss Hoppala78 Ben şuan için yapmayı düşünmüyorum.ayrıca oda yapsam zaten yatak odasında kalacak oda ne işe yarayacak bana yeni dogmuş icin boşa geliyor. Misafir icin ayrı bi odamız vardı orada yatak baza vs var.bebişin kiyafetleri misafir yatak odasındaki dolaba koyacagım.ilerde kendi odasına çıkacağı zaman ancak istedigim gibi oda yaparım
ballikedii Hoppala78 yaptım dolabı şifonyer yatağını koydum mis bi tarafa çıta yapıp boyadık sticker yapıştırdım şimdi rafları boyuyorum onları asıcam kitaplarını koyucam çok güzel oldu ama halı bulamıyorum 😂
Hoppala78 ballikedii peki odaya beşik mi koydunuz 2 tane mi beşik alacaksınız ilksene yanımızda yatacağı için soruyorum
ballikedii Hoppala78 Büyük olan odasında İskandinav tarzı 4 yaşına kadar kullanabileceği bir yatak aldık 2. El olarak Yeşil olanı da eşim 2. El olarak bulmuş 150 tlye 😂 ilk 3 ay onda tam yanımda olacak sonra o büyük olanı bizim odaya alırız odada yer var çünkü
esnyz14 Hoppala78 Ben yaptım. Eşimin bekarlıktan kalma dolapları vardı güzelce yeniden tasarladık. Ek olarak sadece park beşik ve şifonyer aldım gayet güzel oldu🌺 dolapları olmasaydı yine şifonyer ve park beşik alır onlarla idare ederdim şimdilik diye düşünüyorum
Feyzaclk Hoppala78 fazladan eşyam olduğu için oda yaptım. Hem dolabı hem şifonyeri var. Dolabına stok bezleri evdeki ıvır zıvırları falan koydum benim icin iyi oldu. Ama olmasa dolap almazdım sadece şifonyer ve büyük bi yer yatağı yaptırabilirdim
anneoluyoruuumm16 Hoppala78 yapmadım. Şuan yapmayi düşünmüyorum. Zaten uzun süre bana ihtiyacı olacak. 1 yaşını geçince yaparım.
xbebegimx ballikedii yAa yesil olan cok gzelmiss keske bize de oyle denk gelse de alsak😂 gule gule kullanin
Selnsn Hoppala78 ev kira olduğu için gerek duymadım zaten 1 sene öncesi boşuna masraf geliyo çocuk annenin disinden ayrılmıyo en iyisi ilerde yapmak
ballikedii Busraa-aa valla süpriz yapmış böyle bişeyler bakıyordum bende 150 tlye bulmuş almış şansıma 😂
Busrabulduk- Bence bebek odası gereksiz birşey bebeğiniz zaten yanınızda beşikte yatıyor e kıyafetlerini de kendi dolabınızdan bir kısmını ona ayırabilirsiniz ben öyle yaptım şuan 2. Çocuğumuzu bekliyoruz şimdi çocuk odası takımı almayı düşünüyorum