Seyma2255 Kızlar 19+2 günlük hamileyim toplam 5 kilo aldım sizce çok mu 55 kilo ile hamile kaldım şuan sabahları 60.400 gram cikiyorum cok erkenden kilo aldım sanki bir de dengeli sağlıklı beslenip haftada 3 gün spora gidiyorum
Cansuu55 Seyma2255 bende 19. Haftadayım 5 kilo aldım dikkat edip öğünler dışında hiç birşey yememe rağmen 🤷🏻♀️
Asel-2023 Seyma2255 1 kilo aldım ama ilk gebelikte daha çok oluyor 1.ci de 20 kilo aldım 2.ci de 8 buçuk 3.cu 🤭 şu anki 20 haftalık 1 kilo aldım ama hep kustum ben ilac kullanmasam yine kusuyorum
turkuaz_ Seyma2255 ben 19 da 7 kşlo almıştım ve hiç yürüyüş yapmadım 20 de başladım yürüyüşe iyice alırım diye
Seyma2255 Cansuu55 aynı dertten muzdaribiz bende çok dikkat ediyorum ama alıyorum ya anlamadım ki diyetisyen arkadaşım var o da haftana göre azıcık fazla diyor ama daha ne yapabilirim bilemiyorum valla
Seyma2255 Asel-2023 valla bu benim de ikinci gebeligim ilk gebeligim de toplam 11 kilo almıştım zar zor diyet ve sporla 55 kiloya kadar düştüm şimdi daha 19+2 5 kilo aldım çok alıp verememekten korkuyorum 🙄
Sunymom Ben bugün sağlık ocağına gittim 60 kiloyla hamile kaldım 19+2 deyim bende İki buçuk kilo aldım toplam ama doktor normal dedi hatta az bile almışsınız dedi bence sizinkide çok degil
Seyma2255 Sunymom bende kontrole gittiğim de hep tartiliyorum ama doktor çok almissin veya az almışsın diye hiç yorum yapmıyor anlamadım gitti