GizemzerUar GizemTayfun ben aldım daha kullanmadım ama kuzenım Doğum yaptı kullandı çok memnun kalmış
Annesininbalbocugu GizemTayfun Bende aldım nasipse bı ay sonra kullanıcının büyük boy aldım bilerek ne olur ne olmaz 🤗
Sezen07 GizemTayfun ben doğum yaptım sabah kesinlikle tavsiye ediyorum alin aldırın çok rahat ediyorum
Annesininbalbocugu Kullananların hiç biri pişman olmamis ki herkes burda yazıyor okuyorum çok memnunlar bende buradaki Kerim önerisi üzerine aldım çok rahatmis
Bahar54 GizemTayfun ben ilk hafta depend kullandim cok kanamam oluyordu. Cok rahat ettim yumusacik hic rahatsizlik hissi vermiyor.
GizemTayfun Ikizannesi1 Evet petlerden daha iyi yapısı var sızdırma konusunda bebek bezi gibi koruması bide rahat sanırım kilot yerine bunu kullanıyorsun
Sevilmesebebi GizemTayfun gebe kursunda ebeler kullanmamız söyledi hatta onlarda doğumdan sonra onu veriyormuş
Sevilmesebebi Ikizannesi1 1 kere kullanabileceğimiz sonrasında kanama azaldığı izin normal Pet kullanmanın daha iyi olduğunu söylediler