tarcin38 Bugün adet kanaması gibi çok miktarda kanamam oldu, pıhtılı şekilde baya kanamam var deneyimleriniz var mı düşük mü oluyor 🥺😥
SNurays tarcin38 bende 6 haftalığım kalp atışlarını gördüm herşey yolunda dedi düşük riskim var mı dedim bebek kesede içinde yerleşmiş bir sıkıntı görmedim dedi ama bugün koyu kahve mi desem siyah gibi mi desem hani regli biter son kanlar böyle koyu gelir ya öyle gibi akıntım oldu normalde beyaz renk olurdu ama bu ilkler oldu bugün korktum bişey olur mu diye ama öyle kan gelmedi kırmızı renk değil
Smyra_1609 tarcin38 canm düşük kanaması nasıl olur bilmiyorum ama bende hamileyken adet gördüm ilk haftalarda 9.haftada da bayağı yoğun bi kanamam olmuştu pıhtılar düşüyordu 1 gece hastanede yatış yaptılar serum iğne vs. sabah doktor kontrol ettiğinde çok şükür bebekte bi problem yoktu
Aysegul2993 Çok geçmiş olsun öncelikle. Başıma gelmedi bilmiyorum ama yazmak istedim İnşallah düşük değil yerleşme kanamasıdır 🌺
Musemma06 Benim iki düştüğüm var maalesef bu şekilde oluyor adet ağrısı gibi hatta daha fazla ağrı bel ağrısı… Doktora gidin kesinlikle düşük önleyici ilaçlar verirler sürekli yatın lavabo dışında kalkmayın lavaboda ıkınmayın Allah yardımcınız olsun
selverg Kanamanız ne renkte geldi acaba? Mutlaka doktora görünmekte fayda var, bende az miktarda bi kanama yaşamıştım zor bir durum.
tarcin38 Doktorla görüştüm yapacak birsey yok dedi progestoron fitil verdi gönderdi 😥 kanamam çok yoğun adet gibi ve çok pıhtılı 🥺🥺
Bahariremecem SNurays yerlesme kanaması lekelenme gibi korkma. Bugün benimde geldi diğer iki kızımda da oldu. Kanama olmadıkça korkma
tarcin38 Yok keseye 23ünde bakılacaktı 🥺 3 yıldır evliyiz aşılama ile oldu bilmiyorum öyle üzülüyorum ki. Adet kanaması gibi doktor da Progestan verdi gönderdi 🥺
Ada_ada tarcin38çok geçmiş olsun. Ağrı da varsa eğer düşük olma ihtimali çok yüksek. Bazen kesenin dışında olup da öyle kanama da oluyor ama keseye zarar vermediyse hamilelik sağlıklı ilerleyebiliyor. En güzeli doktora gitmeniz.
Es23 tarcin38 Merhaba bende aynı durumu yaşadım 6 +4 de iken hemen hastaneye gittim kontrol edildi bi sorun yok tu ama ilaç başladık 1 hafta olacak lekelenme şeklinde devam ediyor
tarcin38 Es23 sizde de çok kanama oldu mu bende ki adet kanaması gibi birde çok pıhtılı görünce aklım başımdan gitti kendime gelemedim 🥺
Es23 tarcin38 Evet adet gibi oldum bende ilk Çok kortum Sonra ilaç 4 tane içtim o hemen fayda etti simdi lekelenme gibi ilaç devam ediyorum
crazymommy Malesef kimyasal gebelik bebeğim benimde başıma geldi başka bir ihtimal yok çok ve pıhtılı kanamada. Düşükte sayılmıyor embriyon oluşamadan vucut reglle atıyor sağlıksız olduğu için
SNurays Bahariremecem yok kanama gibi değil koyu lekelenme sadece yani hiç kan gelmedi otuzdan korktum bir hekime gözükücem