Msalbyrk Lil evet ben 16. Haftanın icinde hssettm ama o haftalr hssedlgni blmyordm duz uzandgm bi gun icimde bseyler oldgnu hssedp hmen ablamlara hber vermstm onlarda tam haftasi bebekdr demslerdi yksa acile gtcektm 😀 bu uygulamada yoktu o zmnlar bende 🤣
Benay Laayla benim kurutma makinam var ne çamaşır asması 😂😂 burda ağlamamam hemen porchemin içine gidip nasıl olur da 5 haftalıkken hissetmem diye ağlayacağım 😂😂
Ayminaa reinamm kız sen nezaman doğurcan iyce kanka olduk senlen 😄 nereye girsem sen 😍 kocamı bile senden az görüyom ya la
Ayminaa reinamm 31+5 teyim kuzum yakınmışız 22 ocaktada ben doğurcam inş. Ama sezeryan. Buraya açıcam post çatır çatır sezeryan doğurdum diye beni bi kalaylarsın ogün 😄olsun kız alıştık senide böle seviyoz 😄😍
Laayla Benay ilk uçakla italyaya gidip bebeğe alışveriş yap sonra da depresyonu en iyi öyle atlatırsın😂 bizimkine de bi emzik al oralardan o kadar derdine ortak oldum😂😂😂😂😂
Benay Laayla Paris daha iyi şu dönemde orayı talan etmeyi düşünüyorum belki ordan dediğin yere geçebilirim 😂😂 emzik mi o ne kız öyle bedava şey ister gibi ben sana 4moms alayım 😂😂😂
Benay Laayla lütfen bacım bu kadar fakir düşünme aaa hiç oluyor mu işte bu yüzden zengin olamıyorsun 😂😂
Ozderr Laayla gülmemiz gereken bişey oldu da ben mi kaçırdım acaba 🙄 kız açık yureklilikle bişey sormuş demiyor beşinci haftada bebeğimi hissedyorum ..sebebini soruyor. Sizin gibi alaycı insanların varlığı çok rahatsız edici yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz cevabını bilmiyorsanız bence hiç girmeyin böyle postlara
reinamm Ayminaa ahahahha😂😂 ben normal düşünüyorum nasipse. Sezeryan olursa benimde o civarda olur. Senn ilk mi
Ayminaa reinamm 2. Benim canm. BEn normal doğumdan okadar korktumki 1. De gaz sancısını doğm sancısı sandım 😂 altıma işedim. Onuda suyum geldi sandım 😄 Ama sen normal doğurursun inşallah bi sıkıntı olmadığı sürece sana güveniyoz forumcak 👍👑🌸
reinamm Ayminaa benmde ikinci ilki sezeryan. Bunu ısrarla normal düşünüyorum. İnşallah başabilirim😇 senn işeme olayın iyiymiş😂😂 ahahahahah
Benay Ozlem1231231931 canım burda bir arkadaşla öylesine güldük eğlendik bunun seninle hiç ama hiç Alakası yok öylesine muhabbet oldu lütfen yanlış anlayıp üzülme emin ol hissetmeni canı gönülden isterdim ama o günler de gelecek ve sen mutluluktan ağlayacaksın