Masal18 Kızlar 23+6 yım 1 haftadır ara ara göbek çevremde acayip ağrı ve acı hissediyorum .. Adım dahi atamıyorum acı olunca ve uzun bi müddet geçmiyor korkuyorum başına gelen varmı 😏 doktora görünmelimiyim kızçeler🤔
deletedmom893 Masal18 bende de kaç gündür vardı en son dayanamadım gittim bişey yok dediler canım anlamadım sanırım yırtılıyor etler ondan göbeğimden belime kadar ağrı oluyor gergin oluyor heryerim 🤷♀️🤷♀️
Umutyorgun Masal18 bi 4 5 gun once bende boyle bi post actim..24+4 dum Bende de vardi bi iki haftadr..gobegimiz buyuyo genisliyor ondan sanirim..
Minigimgeliyor Masal18 benim de ara ara oluyor ama sanki akşamları şişkin olduğum zamanlar oluyor gibi hissediyorum
Masal18 deletedmom893 evet kuzum yaa yırtılır gibi bi acı oluyor ama dışarda yırtılma felan da yok anlamadım neden oluyor
deletedmom893 Masal18 aynen canım Benin’de dışardan Yok ama içerde sanki gerim gerim geriliyor Öyle bir ağrı sanırım Bebişler büyüdüğü için normal 😊
Gulhan2692 Kızlar iyi akşamlar bende 26 haftaligim çok şükür bi sıkıntım yok, yalnız yengemde hamile 2 hafta var aramızda şuan 24 olucak o öyle ağrıları olduğundan bahsetmişti göbek deliğinde çevresinde kontrol e gittiğinde doktoru göbek fıtığı olduğunu doğumdan sonra ameliyat olması gerektiğini söylemiş, mutlaka doktorunuza danışın. Herkesin aynı değildir mutlaka büyümeden kaynaklida olabilir tabiki
Meddythemama Benimde makatımın üsti çok acıyo. Genleştiği için olabilir dedi doktor . Herkesde farklı gösteriyo demekki kendini
Gulhan2692 Masal18 inşallah yoktur ama önemli birşey değil hamileliği etkileyen bi durum değil eğilip kalkarken dikkat et demiş sadece senede mutlaka görün tabiki 😊