Merhabalar 🙋🏻♀️ Bugün kontrolümüz vardı 35+2deyiz. Düzenli takipli olduğum özel hastanede 1950 gram geldi bebeğimin kilosu. 32+6da gittiğimizde 1800 gramdı. Yani sadece 150 gram almış gözüküyor. Farklı ölçüm görmek için devlet hastanesindeki doktoruma gittim 2270 gram ölçüldü. Bu kadar fark olması normal mi? Hangisini doğru kabul etmeliyim? Takipli olduğum doktorum kilo almadığı için bayram öncesi sezeryan yapmak istiyor. Gelişimi tamamen durup da risk alalım istemiyor araya bayram tatili girdiği icin. Ayriyetten plasenta rahim ağzına yakın ve serklaj, düşük riski çok şey atlattık risk almayalım diyor. Yani 36+4te falan doğmuş olucaz. Biraz karışık oluyor yazarak anlatmak 🤦🏻♀️ Devlet hastanesindeki doktor sorun olmadığını söylüyor. Hatta normal doğumu dahi bekleyebiliriz diyor. Hangi doktora güvenmem gerekiyor 🥺🥺 Boş yere erkenden doğsun istemiyorum. Ama bayramı araya katıp risk almaya da korkuyorum. Biliyorum kimse şunu yap diyemez ama benim düşüncem kilosu 2 ultrasonda bu denli farklı olması. Kilosu iyi olsa normalde de 38de alınacaktı zaten çok da erken sayılmaz doğum ama, işte kilo üzüyor beni 😔😔