Biryeniannee Kizlar zaman yaklaştıkça heyecan basıyorr sabırsızlanıyorum daha vakit var 35+2 yiz Hemen geçsin bebegime kavusmak istiyorum sizde öyle misiniz 😍
xilda Biz dee 35+3teyiz o kadar merak ediyorum kii kime benziyor nasıl olacak vsvss 😅 sonra da sabahları diyorm ki bugünleri ariycaksın
Sabina__ Biryeniannee uygulama 33 gün gösteriyor bakalım normal doğum istiyorum haftaya cumartesi kontrole gidecem bakalım ne diyecek
Alimenur Biryeniannee kendimi ve @Deletedmom_116 canısını da şuraya ekleyeyim 😂ben 38+6 onun haftası artık doktorlar tarafından bile bilinmiyor😂😂 Hepinize saygılar
Asel-2023 Deletedmom_116 şaka bir yana bu haftalar da sakın ihmal etmeyin kontrolleri ben iki günde bir gidiyordum kızım da
Maya2022 Biryeniannee bende öyleyim tam 35 hafta ama bugün aşırı midem yanıyor benim gibi olan var mi
Mervem- Maya2022 benimde bi ara oldu mide yanmam sadece bi hafta sürdü sonra geçti doktorum yemekten sonra hemen uzanma ve yağlı tuzlu çok Yeme dedi zaten yemiyordum 😂
Maya2022 Mervem- bende yemiyorum canım diyetteyim şekerden dolayı ama çok yanıyor acaba birsey mi oldu dedim ama gündüz de doktordaydim olsa birsey söylerdi heralde diye düşünüyorum
Maya2022 Birde bir soru sorucam bebeğim 10 gündür kilo almıyormus bende 2 kilo vermişim böyle bir durum yaşayan var mi