Smysn07-09 25 haftalık gebeyim bı kaç gündür çok özür dilerim akıntı köyü değil ama şu şeklinde iç camasirim kokusuz ve renksiz sizce bu haftalarda suyum ile alakalı bisimi sürekli çamaşır değiştiriyorum Dr gitmelimiyim ?
Tubag1 Smysn07-09 yani bence burda kimse doktor değil tecrübelik de değil ki bu dediğiniz şey herkesin bünyesi farklı sonuçta doktora gidin tabiki
Nesedmrer Smysn07-09 yani korkusuz renksiz akıntı bende de var şeffaf ve hamileliğimin başından beri var çok şükür bir sıkıntı yaşamadim akıntı kokulu ve renkliyse enfeksiyon olabilir yine de her hamilede farklı olabilir için rahat etsin doktora görün
Shebaby Smysn07-09 canım bence gitmelisin doktora su mu değil mi doktor baksın aklın kalmasın stres yapma benden de gelmişti yattığım yerden bile sızıntı seklinde kokusuz ve renksiz su gelmişti ben 3 4 gün sonra gitmiştim ama geç kalmıştım bence sende git baksınlar ağrın sızın var mı peki
Nurcanben Smysn07-09 yani benim hamileliğin başından beri kokusuz şeffaf su gibi akıntım hep vardı şuan artmış durumda ama suyumla ilgili değil tabi sizinle aynı mı onu anlamanin yolu doktora gitmek