Poncuk @Catsofmom özge Allah razı olsun Rabbim seninde gönlüne göre versin gönlünde ne duan varsa hayırlısıyla kabul olur inşallah birinin duasında olmak çok güzel Allah razı olsun tekrar😭😭🤲
Mzzz Poncuk çok şükür 24 haftalık olduk canım 🙏 merak etme hayat uzun bir yol bu yolda inşallah en kısa sürede güzel haberi alırsın 🙏
Poncuk @Birhayalimvr aynen canım benim verende o alanda varzamanı demek ki bizimde sınavımız bu sabredicez inşallah güzel haberler alırız en kısa zamanda🤲🥹
Sumeyye_atakul Poncuk allahtan ümidini kesme canım bende evliligimin 3.yılın da hamile kaldım ne zaman hayırlısıysa o zaman olur allahin izniyle kendini strese sokmamaya çalış 😇
Poncuk @Sumeyye_atakul ümidimi kaybettiğim zamanlar oluyo ama rabbim büyük bunu biliyorum sabredemiyorum sadece ama hayırlısı demekten başka çaremiz yok herşeyi bilen gören bir rabbim var ol derse olur 🤲 işte onu yapamıyorum keşke onu kalbimden atabilsem de strese girmesem
nesli5154 Poncuk Çok iyi anlıyorum seni canım bende aynı en ufak belirtiyi bile hamileliğe yoruyorum ve hayal kurmaya başlıyorum eşime böylemi söylesem öylemi yapsam diye ama adet olunca hevesim tükeniyor karamsarlık başlıyor rabbim isteyen herkese nasip etsin
Daisy0000 Poncuk Abimlerinde 2 yıl olmadı, halbuki ikisinde de bir problem yoktu. Sonrasında birden geliverdi bebiş 🌺 Allahım size de en yakın zamanda müjdeli haberler versin
Poncuk @nesli5154 Değilmi insan nerelere gidiyo sevincini hayal ediyosun söylediğin anda ki verdiği tepkiyi hayal ediyosun bazen adet oluşumu bile kabullenemiyorum belki yerleşme kanamasıdır diyorum 🥹 Amin inşallah canım kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲
Sule_m Poncuk Poncuk bunu dileyen isteyen Rabbim ben 41 yaşındayım ve kızım 16 yaşında hiç ihtimal yokken şoku yaşadık ama Rabbim istedimi olmazlar oluyor isteyen dileyen herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah akışa teslim olun sadece
Melekecre Hamile kalmak isteyen arkadaşlar yeni bir post okdum hacamat ve sülük tedavisi ile hamile kalanlar çok oluyormuş, postu görürseniz mutlaka okuyun
Nazkayraduru Öncelikle hayırla sağlıkla boy boy evlatlar kucağınıza almanızı diliyorum Doktor mfk ya da Ahmet yıldızbakan tedavilerini araştırdınız mı acaba