Poncuk Sabır etmekten başka çarem yok yolum yok iki senedir her ay negatifi görmekten yoruldum kendi üzüntüm yetmiyor gibi birde çevreye laf yetişmeye kendimizi açıklamaya çalışıyorum artık yoruldum pozitifi görmek istiyorum her ay hayal kuruyorum eşime bu şekilde süpriz yapıcam böyle haber vericem diye hayal kurup hayal kırıklığına uğramak çok zor ruhumun yorgunluğu bir yana birde beden yorgunluğum başladı Allahım isteyen herkesin kucağını en hayırlı zamanda doldur inşallah 🤲🥺🥺
Annesiiiii_ Poncuk Her şeyde bir hayır vardır canım üzme kendini. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏
LamiyaCetinkaya Poncuk hayırlısıyla olur inşallah canım, sıkma canını. Benim ilk oğlum 7 ay bekletti bizi, mucize gibiydi çift çizgiyi görmem. Şimdi ikinciyi 1.5 senedir bekliyoruz, bu ay negatif. Ben artık kendi zamanı olduğunu düşünüyorum 😊
Busrabulduk- Poncuk herşey zamanını bekler Allah bilir biz bilmeyiz hayırlı zamanda hayırlı evladınız olur inşallah Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın 🙏 Tez zamanda çift çizgiyi görürsünüz umarım 💚
Aykem Poncuk sizi çok iyi anlıyorum ben tam 7 seneye yakındır aynı şeyler hissetim. Aralık yada ocak ayında artık isyan ettim dedüm allahım neden olmuyor neden söyle neden böyle diye. Hüngür hüngür ağladım. Mart ayında mucizem oldu . Demekki dedim allahın bildigi zman varmış. Şuan 15+3 teyim allah sizede en kısa zmanada nasip eder inşalalh
KadriyeSoyucok amin amin Rabbim hayırlısıyla en güzelinden kolayından tez vakitte kucağınızı güzel bir evlatla taçlandırsın 🤲🏻🌸
Poncuk @Annesiiiii_ üzmemeye çalışıyorum gerçekten ama olmuyo sanki hiç evlat sahibi olamıcakmışım gibi geliyo o kokuya o kadar hasretim ki😭
Hayal23455 Poncuk bende aynı şeyi yaşıyorum maalesef … Sizin sorununuz ne ? Doktorlar engel olarak ne görüyor
Poncuk @LamiyaCetinkaya evet zamanı var biliyorum canım ama bazen ya hiç çocuğum olmazsa diye düşünüyorum rabbim çocuk hasretiyle sınamasın 🤲😭
Poncuk @Busrabulduk- Amin inşallah çok sağolun 🤲🫶 evet hayırlı zamanda sağlıkla inşallah ama bazen doluyorum ve neden benim olmuyo ki diye düşünüyorum yani anne olmayı haketmiyomuyum diye düşünüyorum bide sanki böyle yarama tuz basar gibi çevremdeki herkes hamile çok seviniyorum ama yaramda kanıyo işte 😭
Busrabulduk- Poncuk canım benim sakın öyle düşünme hakkında ne hayırlı ise o olsun üzülme Rabbine dua et ondan iste o en hayırlı zamanda en güzel şekilde verir sen gönlünü ferah tut Rabbim herkese evlat sevgisini tattırsın 🫶
Poncuk @Aykem yaaa mucizeni sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🫶 Amin rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda inşallah 🤲
sewcan- Evet beklemek yorucu evet her zaman negatifi gormek insani o kadar uzuyorki mutlaka her uzuntunun sonunda yasanilacak mutluluk vardir dilerim ki rabbim tez vakitte saglikla kucagina bebegini almayi nasip etsin aklindaki en guzel surprizi esine yapabilmenin mutlulugunu sana yasatsin bundan sonra ki mesajin insallah hamilelik haberlerini duyurmak olsun rabbim gonlundeki mutlulugu tez vakitte en guzel sekilde yasatsin sana🌸🌸
Bircandeniz Poncuk ben tüp bebek için görüşmeye gittiğimde öğrendim hamile olduğumu sıkma canını bir sağlık problemi yoksa illaki olur
dudaktan_kalbe25 Poncuk amin insallah doktora gitsen keske belki öyle caresini bulursun belki de cok kafana taktıgın icin mi olmuyor acaba
Poncuk @Busrabulduk- amin inşallah🤲 oo neler düşünüyorum aslında biliyorum herşeyin hayırlısınıda zamanınıda rabbim bilir o ol derse olur biz ne yaparsak yapalım ondan başka kimseden istemiyorum zaten her saniye dilimde dua ile ama işte düşünmeden de olmuyo bide çevreye gülmek sonra eve gelip hıçkıra hıçkıra ağlamak o kadar acı ki en çokta eşime üzülüyorum o kadar baba olmak istiyor ki