Patatesanne Hamişlerr ve doğum yapanlar bebişlerinize özel sağlık sigortası yaptırdınız mı ne kadar fiyat verdiler aşıları kapsıyor muu ?? Hiç araştıranınız fiyat alanınız var mı? Tamamlayıcı değil direk sağlık sigortası önemli benim için 🤩
Biyologannee Patatesanne sanırım özel sağlık sigortası doğar doğmaz yapılmıyor galiba. Oğluma çünkü tamamlayıcı yaptırmak zorunda kalmıştık 3 sene önce. Eylül de kızım doğacak geçen eşime sordum belli bı zaman gecmesi gerekiyormuş galiba. Yine mecbur tamamlayıcı yaptircaz. Acıbadem bu arada sigorta. Tam emin olamadım ama durum böyle diye hatırlıyorum
Patatesanne Doğduktan 15 gün sonra yapıldığını ve bazı sigortaların rota gibi aşılarıda kapsadığını biliyorum ama hangisi bilmiyorum. Umarım yaptıran birileri vardııırr
Biyologannee Patatesanne kapsıyor hepsini özel hastanede yaptırdım ben. Özel aşıları yaptırmadım ama rota gibi. Alerjik bebekti doktorumuz uygun görmedi. O yüzden özel aşıları bilemiyorum
Patatesanne Biyologannee yaa oda bişey tabi ama bazı sigortalar rotayı vs de kapsıyormuş. İnşallah vardır öyle bir sigorta 🥹🥹 lakin rota 1200tl olmuş tek dozu
Biyologannee Patatesanne evet çok artmış fiyatları.. tamamlayıcı sigorta alerji testlerimi karşılamıyordu indirim yapılıyordu sadece. Ama bu sene özel sigorta yaptırdık alerji testlerini hep karşıladı. Özel sigorta daha iyi oluyor kesinlikle. Acıbadem i arayıp bilgi alabilirsiniz