Aishvet7 Kızlar yarın 6+4 oluyoruz randevum var kalp.atisi için duyabilir miyim sizce alt muaynedemi duyulur
minikmucizeemaak Aishvet7 Ben 6+6 da karından duydum canım, ultrasona göre 6+4 dü hatta. Sağlıkla kavuşalım ♥️
abnw Aishvet7 ben tam 6+4 gitmiştim kalp sesini duymuştuk karından. Eğer cihaz iyiyse karından da duyabilirsiniz
Aishvet7 İştah durumunuz nasıl kızlar benim hiç iştahım yok birseyler yemek istiyorum ama sanki yersem kusacakmisim gibi midem çok hassaslasti hiç birsey canım çekmiyor böyle bu durum yaşıyor musunuz
Melissaykn0 Aishvet7 aynı ben 😂 benim de öyle çok normal bu haftalarda sonrasından geçiyor diye bekliyorum
Esmammm Bende ilk alttan bakarak duydum kalp atışını ve doktorum 17 haftaya kadar alttan baktı şimdi 23 haftalığız karından muayene oluyorum ilk başta herseyini daha net görmek adına alltan baktı doktorum
Yyysssnn Angela00 ben bugün baya uzun süre ikinmayinca yapamadım mecbur ikindim bi sıkıntı olmuş mudur
Angela00 Yyysssnn canım bazen gereğinden fazla ıkınırız ama geldiği tuvalet ihtiyacı eğer kabızlık sorunu vs yoksa çok ıkınmadan yapılıyor 🙈
Angela00 Yyysssnn allahın izniyle bir şey olmaz dikkat etmekte dayda var tabiki ama bilmiyordun sonuçra ve hemen ıkınmayla düşmez sağlıklı bebek😊 ağır kaldırmakla vs de düşmez ama tabi ki biz önlemimizi alıyoruz öyle düşün sen de bundan sonra çok ıkınmamaya çalış🌸
Yyysssnn Angela00 tamam canım çok sagol ya doktor kayısı falan ye dedi ama bende o hiç fayda etmedi şimdi mesaj attım bi şurup ilaç gibi bisey sordum bakalım :) bugün 7.30 da tuvalete girdim hiç ikinmadan yapayım dedim 8.05 geceye kadar yapamadım en sonunda mecbur ikindim yapacak bisey yok :)